Ez jó lesz a gépemhez?

Figyelt kérdés

Rendeltem Aliexpress-ről egy headset-et,de nem tudom, hogy jó lesz e a gépemhez. Direkt olyat kerestem,aminek van mikrofonja. De van egy régi fajta fülhallgatóm aminek van mikrofonja,amikor meg bedugom,nem lehet vele skype-on beszélni,mert azt írja ki h nincs mikrofon. (Tudom h hamarabb kellett volna segítséget kérni)

[link]

2017. márc. 11. 14:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Jó lesz mivel jack dugós.
2017. márc. 11. 14:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2017. márc. 11. 14:12
 3/8 A kérdező kommentje:
De a régi is jack dugós,és van rajta mikrofon,akkor azt miért nem fogadja el? Vagy a gép melyik csatlakozójába dugjam?
2017. márc. 11. 14:17
 4/8 anonim ***** válasza:
mikrofont pirosba, hangszórókat meg zöldbe/feketébe
2017. márc. 11. 14:29
 5/8 A kérdező kommentje:
De ha jól láttam,akkor csak egy jack dugója van. Tehát gey helyre tudom csak dugni.
2017. márc. 11. 16:25
 6/8 A kérdező kommentje:
**egy
2017. márc. 11. 16:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Úgy van ahogy a #4 írja.

Azt a fülhallgatót aminek csak a mikrofonját használod, azt a pirosba dugod be. Amelyikről a hangot akarod hallgatni, azt a zöldbe.

Egyébként általában 2 darab 3.5 jack dugó van egy gépen. 1 elöl, 1 hátul (+mellette van a piros stb abba dugod a mikrofont.)

2017. márc. 11. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:
4# vagyok. Nézd meg hogy le van-e tiltva a mikrofonoknál. Jobb klikk a hangszóró ikonra jobb-lenti sarokban (feltéve ha Windowson vagy), rögzítőeszközök, és jobb klikk a fehér helyen akárhol, majd tiltott eszközök megjelenítése. Ha nem írja sehol sem, akkor az a régi fejhallgató selejtes.
2017. márc. 15. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!