Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi az az iso fájl? És hol...

Mi az az iso fájl? És hol találom?

Figyelt kérdés

Letöltöttem egy programot, amit DVD-re szándékozom kiírni. A leírásban írja, hogy az iso fájlt írjam ki DVD-re. Ez az az intstaller program? Vagy hol találom?

Bocsi, nem értek hozzá :( :) :$

2010. máj. 10. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez egy úgynevezett lemezkép file. Nem kell vele mást tenni, mint egy író programmal Lemezkép írása menüpont alatt kiírni. És, hogy hol találod? Kérlekszépen, ahová letöltötted. A gépeden. Gondolom megadtál egy helyet, ahová mentse, na ott kell lennie.
2010. máj. 10. 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:
jobbklikk az iso file-ra és társítod a cd író programodhoz.. megnyílik a program és rögtön az írást ajánlja fel..
2010. máj. 10. 14:00
 3/7 Fkris ***** válasza:

Nem kell kiírni!

Elég ha bemountolod DaemonTools-ba,Alcohol 120%-ba vagy vamien emezképfájltársító programba.

De ha mindenáron ki akarod írni,akkor azt tedd ImgBurn-el,az erre csinálták.

Keress rá google-n és szedd le(van hozzá honosítás) és azzal írd ki.

De én a lemeztakarékosság szempontjából DaemonTools-t használnék.

2010. máj. 10. 15:39
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!

A helye megvan, hogy hová telepítettem ,de ez egy komplett csomag, képekkel és különböző telepítőkkel leírásokkal, ezért nem találom,de mégegyszer köszönöm!

2010. máj. 10. 17:12
 5/7 anonim ***** válasza:
NE a már telepített csomagot-programokat akard kiírni, hanem az eredetileg letöltött ISO fájlt. Vagy nem ez volt a szándékod? Szerintem a kérdés erre irányult, és én (első) erre válaszoltam. :)
2010. máj. 10. 21:03
 6/7 A kérdező kommentje:

Fú, akkor lehet, hogy rosszul fogalmaztam :) Leírom egy kicsit konkrétabban :)

Letöltöttem egy torrent oldalról egy windows 7 aktivátort. Ahogy letöltöttem, megjelent sok mappa, képek stb és egy becsomagolt dolog. Ezt én kicsomagoltam, elolvastam a leírást, abban szerepelt, hogy előszöris írjam ki az iso fájlt majd úgy indítsam újra a gépet, hogy már ez a dvd induljon el, hogy telepítse a windows 7-et. De ahogy visszatértem a mappába én nem tudtam megállapítani mit is kell akkor pontosan kiírnom.

Beszúrok egy linket : [link]

Hátha így könnyebb segíteni :)

Köszönöm.

2010. máj. 11. 09:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Igazából egy ISO kiterjesztésű filet kellett volna letöltened, gondolom azt is szeretted volna. De ahogy ezt elnézem, ez az ISO "belseje". Ez van a mappában, így, becsomagolatlanul? Ha igen, akkor keress egy másik Hetest, mert ez így kiírva nem igazán fog bootolni neked. :)
2010. máj. 11. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!