A tv-m most tényleg nem támogatja a HDR-t?

Figyelt kérdés

Ma vettem egy LG 55uh7707 4k tévé-t néztem a neten ott azt irta tudja meg az eladó is azt mondta hogy támogatja.

Erre haza jöttem rákötöttem a ps4 pro-ra és mentem a beállításokba és ott nem lehetett bekapcsolni a HDR-t mer ezt írja hogy: TV Not Supported HDR

Ez most mi?

2017. márc. 5. 20:55
1 2
 11/13 anonim válasza:

kedves kérdező! (ha még aktuális)

https://www.youtube.com/watch?v=KfcXpnn1btM

a videó egy lg tv beállításait mutatja hogy kell engedélyezni rajta hogy az eszköz felismerje rendesen a tv t (igaz xboxon de ez tökmindegy)

ami nagyon fontos hogy csak bizonyos játékok támogatják a hdr modot

[link]

2017. márc. 6. 10:13
 12/13 A kérdező kommentje:

igen tudom hogy csak pár játék támogatja, de a régi kábellel sehogy sem ment a beállítás, mikor megvettem és rákötöttem az újat egyből felismerte nem kellett semmit állítanom

a horizon zero dawn szerencsére támogatja és azért akartam annyira hogy jó legyen a HDR

2017. márc. 6. 10:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor örültem, hogy segíthettem. :)
2017. márc. 6. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!