A tv-m most tényleg nem támogatja a HDR-t?
Ma vettem egy LG 55uh7707 4k tévé-t néztem a neten ott azt irta tudja meg az eladó is azt mondta hogy támogatja.
Erre haza jöttem rákötöttem a ps4 pro-ra és mentem a beállításokba és ott nem lehetett bekapcsolni a HDR-t mer ezt írja hogy: TV Not Supported HDR
Ez most mi?
a hivatalos oldalon is az van hogy támogatni kéne neki
Vannak "dolgok", amelyejnek különböző verziója van.
Pl. USB1.1_2.0_3.0 és több.
Leírásában támogatja: HDR10..
Milyen HDRt küld rá a PS4 PRO?
És még valami: nem minden játék készült/tudja a HDR módot
Melyik HDMI portba van dugva a TV? HDMI 1-ben kell legyen.
Ha ez nem működik, akkor valószínűleg a kábel a ludas. Minimum HDMI 2.0 (a vagy b) szükséges hozzá.
#5-ös vagyok.
Annyit hozzátennék, hogy nemigen ajánlott a 4K HDR, főleg FPS játékoknál.
Hogy miért? Mert elvileg elég érezhető az input lag.
https://www.youtube.com/watch?v=Qh2dq8wvetM
Szerencsédre még az alany TV is LG a videóban, nincs nagy dolgod. :)
az összes hdmi portot probáltam majd holnap veszek egy másik kábelt meprobálom azzal,mer most lehet a kábel a rossz mert egy kicsit megmozditom és akkor elmegy a kép és mozgatni kell hogy vissza jöjjön
ennek a tv-nek tesztekben azt irták nagyon alacsony az input lagja és nagyon jó játékra
valóban a kábel volt a rossz,elmentem vettem egyet és most már jó hála az égnek
azt mondták 4k-hoz ez a legjobb(tudom van olcsóbb is)de ez 3 ezerrel volt drágább annyit megért,nem akartam kockáztatni valami olcsóval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!