Monitoron S-Video kimenet, egyáltalán jó valamire?
Figyelt kérdés
Üdvözletem!
MA kaptam egy bontani való monitort, semmi komoly baja nem volt. De megláttam rajta egy S-Video kimetetett, vagy bementet nem is tudom. Mire jó egyáltalán monitoron ? Vettem online egy DVD lejátszót melyen szintén van ilyen kiementet. Össze lehet kötni a kettőt, vagy nem stimmelnek a jelek és azokat rendezni kell egy boxal? Azt meg nem akarom 10-20 ezer forint egy ilyen box. Válaszotokat előre is köszi! További szép estét!
2017. márc. 3. 17:19
1/6 anonim válasza:
Monitoron biztos, hogy nincs kimenet.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor bemenet! :D De jó valamire ?
2017. márc. 3. 18:06
3/6 Szirty válasza:
Igen. S-Video jelforrás fogadására jó.
Bármit ráköthetsz aminek S-Video kimenete van.
De nem is értem ez a kérdés egyáltalán hogy merült fel...
4/6 A kérdező kommentje:
Úgy merült fel, hogy az elektronikai üzletben nem ezt mondták! Csodálkoztam is! Érdekes, elektronikához értek számítógéphez már nem annyira :D
2017. márc. 3. 19:14
5/6 Szirty válasza:
Hát mit mondtak, mire jó egy S-Video bemenet egy monitoron ha nem erre?
6/6 A kérdező kommentje:
Azt mondták hogy hülyeség amit gondolok. És elkezdet számokat sorolni, hogy miért nem fog klappolni. Mert a kép átló, meg a pixelek, meg a Hz-ról is beszélt
2017. márc. 4. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!