Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért csinálja ezt a digitális...

Miért csinálja ezt a digitális fényképezőm?

Figyelt kérdés
Néhány éve vásárolt HP digitális fényképezőgépem eddig tökéletesen működött, majd egyik pillanatról a másikra nem készít mormális képeket. Biztosan nem állítottam át semmit rajta! Ha nem vakuzik a fényviszonyok miatt, akkor fekete lesz az egész kép, ha pedig vakuzik, pirosas árnyalatú lesz a kép, és nem is igazán éles. Eddig tippeltem lemerülő akkura, vörösszem-beállításra, de hiába. Van valakinek ötlete vagy tapasztalata?
2010. máj. 9. 21:38
 1/2 anonim ***** válasza:
ISO beállítás nincsen elállítva?
2010. máj. 9. 21:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha automata módban használja (márpedig gondolom abban használja) az ISO is a gép által szabályzott... Vidd szervizbe, szerintem otthon ezt nem tudod megoldani
2010. máj. 9. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!