Mi lehet a digitális fényképezőm baja, ha a kijelzője fehér? Meg lehet vajon csinálni?
Bocsi,hogy csak most köszönöm meg a válaszokat!
Közben a múlthéten egy rázós,kátyus út után visszajött a kijelzőm,akkor most mi lehet a baja?Ha az a szalag akkor azzal lehet csinálni valamit?
Egyébként el vitték volna szervízbe,alkatrész nélkül 12ezer lett volna...így nemigen lesz megcsináltatva...hátha bírja még.
Nem egy fényképezőt javítottam már.Legelőször is azt írtam .Hogy mi lehet a baja lehet hogy megoxidálódott az Lcd csatlakozó.
A 12 ezer kész rablás. Mit lehet tenni ?(szétszedni addig míg a lcd-hez hozzáférsz szétcsatlakoztatni megtisztítani alaposan de óvatosan a szalagkábelt s a csatlakozót is s újra összedugni.)Ha nem jön össze akkor valószínű hogy maga az lcd-vel lesz a baj.De amit eddig leírtál én úgy vélem sima fontakthiba ami egyszerűen orvosolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!