Mi a baja a PS3 gépemnek? HELP
Szóval a napokban vásároltam egy helyi kereskedésben egy PS3 GO-t (120GB). A problémám az, hogy ez a gép olyan, mint valami kazánház. Hátul (jobb hátsó sarok) okádja a meleget, ez normális? Félek fél óránál tovább játszani vele, mert attól tartok hogy nem fogja bírni.
Normális dolog ez, csak nekem szokatlan a PS2 után?
Vagy nem kéne ilyen melegnek lennie az új típusú PS3-nak?
Kérlek olyan írjon akinek van. Köszi!

köszi a válaszokat, bár elég eltérőek... Most megnéztem a Sony egyik honlapjának a fórumát, ott azt írják normális reakció a melegedés a CPU miatt. Kicsit megijedtem, de mondjuk van rá 2 év garancia, szóval annyira nem para...
utolsó: volt X360-am, arról váltottam PS3-ra, de baromira semmi különbség sincsen a játékok grafikája között, de ha lenne sem érdekelne, nem vagyok akkora kocka. :)

Ha jól tudom igen, 9 magos(nyolc+1 tartalék).
Gondolom Slimed van, az gyorsabban melegszik.
Egy jól szellözö helyre kell raknod és szerintem nem lesz gond. :)

a ps3-ba 7+1 magos processzor van (a +1 tartalékba van)
amúgy hátul nekem is "önti" ki a forró levegőt egyfolytában és 8 órákat tudok vele játszani (ha nem többet) és meg van már 2 éve és semmi baja (hideg levegőt csak felül fúja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!