Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a baja a PS3 gépemnek? HELP

Mi a baja a PS3 gépemnek? HELP

Figyelt kérdés

Szóval a napokban vásároltam egy helyi kereskedésben egy PS3 GO-t (120GB). A problémám az, hogy ez a gép olyan, mint valami kazánház. Hátul (jobb hátsó sarok) okádja a meleget, ez normális? Félek fél óránál tovább játszani vele, mert attól tartok hogy nem fogja bírni.

Normális dolog ez, csak nekem szokatlan a PS2 után?

Vagy nem kéne ilyen melegnek lennie az új típusú PS3-nak?

Kérlek olyan írjon akinek van. Köszi!

2010. máj. 9. 11:07
 1/7 anonim válasza:
Nekem nincsen PS3-am, de a processzor a PS3-ban iszonyú magas teljesítményű, nagyobb mint bármely más szabad kereskedelmi forgalomban kapható cucc. 9 magos proci van benne azért az melegedhet szerintem egy kissé. :-)
2010. máj. 9. 11:19
 2/7 bp1985 ***** válasza:
Szia. Vidd vissza, nem szabadna melegednie. Meg azért fél óránál többet is játszanak vele az emberek. Enyém nem melegszik. Remélem nem valami használtat vettél, mert akkor már sok mindent nem tudsz csinálni.
2010. máj. 9. 11:19
 3/7 anonim válasza:
Milyen 9 magos proci ? jó vicc... ne beszélj márhülyeségeket :D igen normális hogy ilyen meleg...ez a ps3... itt a proci sül meg... vegyél xbox 360-at sokkal erősebb a hardver grafika is szebb rajta..csak itt a GPU sül meg :D
2010. máj. 9. 11:37
 4/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, bár elég eltérőek... Most megnéztem a Sony egyik honlapjának a fórumát, ott azt írják normális reakció a melegedés a CPU miatt. Kicsit megijedtem, de mondjuk van rá 2 év garancia, szóval annyira nem para...

utolsó: volt X360-am, arról váltottam PS3-ra, de baromira semmi különbség sincsen a játékok grafikája között, de ha lenne sem érdekelne, nem vagyok akkora kocka. :)

2010. máj. 9. 12:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg 9 magos a Cell.
2010. máj. 9. 12:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom igen, 9 magos(nyolc+1 tartalék).

Gondolom Slimed van, az gyorsabban melegszik.

Egy jól szellözö helyre kell raknod és szerintem nem lesz gond. :)

2010. máj. 9. 13:26
 7/7 anonim ***** válasza:

a ps3-ba 7+1 magos processzor van (a +1 tartalékba van)

amúgy hátul nekem is "önti" ki a forró levegőt egyfolytában és 8 órákat tudok vele játszani (ha nem többet) és meg van már 2 éve és semmi baja (hideg levegőt csak felül fúja)

2010. jún. 14. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!