Lg HT306SF házimozi, hogy lehet megszólaltatni a tv-audio bemenetre kapcsolva?
TV: JACK K-I-M-E-N-E-T
Házimozi: RCA-AUX B-E-M-E-N-E-T
Venned kell egy olyan kábelt, aminek az egyik vége JACK, a másik meg két RCA (bal-jobb) és ezt kell az AUX-ba dugnod
Na tehát a HDMI ARC-ra gondoltam. Tehát hogy visszamenne a HDMI-n a hang. Nem tudom,hogy a mozi támogatja-e ezt a funkciót és hogy lehetne beállítani.
Erre gondoltam [link]
Alap kérdés az, hogy a mozin a FUNCTION gombot nyomkodva van egy olyan lehetőség, hogy TV-AUDIO de a hátulján nincs külön erre szolgáló bemeneti port.(Minden más a FUNCTION gombbal kiválasztható menüpontnak van megfelelő bemenete hátul) Tehát akkor ez a HDMI-ARC funkció lehet?
Nézzük a realitást.
A házimozim van 2 analóg hang (SCART és RCA) bemenet és egy digitális kimenet (HDMI).
A tévén van HDMI (ARC, azaz Audio Return Channel), de ahhoz a házimozira kellene egy HDMI bemenet. Nincs rajta.
Van optikai port, de ahhoz meg vagy az erősítőre is kellene egy, vagy átalakító kellene. De nincs.
Leltár vége.
"TV-AUDIO de a hátulján nincs külön erre szolgáló bemeneti port."
De, SCART felirat jelzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!