Zsocabonito kérdése:

Lg HT306SF házimozi, hogy lehet megszólaltatni a tv-audio bemenetre kapcsolva?

Figyelt kérdés
A hátulján nincs ilyen nevű bemeneti port a használati útmutatóban meg nem ír róla semmit. A tv-ről szeretném a hangot átvinni rá.

2017. febr. 21. 00:40
 1/9 anonim ***** válasza:
rca?
2017. febr. 21. 01:54
 2/9 anonim ***** válasza:

TV: JACK K-I-M-E-N-E-T

Házimozi: RCA-AUX B-E-M-E-N-E-T

Venned kell egy olyan kábelt, aminek az egyik vége JACK, a másik meg két RCA (bal-jobb) és ezt kell az AUX-ba dugnod

2017. febr. 21. 02:20
 3/9 anonim ***** válasza:
TV típusa?
2017. febr. 21. 07:03
 4/9 A kérdező kommentje:
A tv egy Lg lh570v televízió. A tv-n nem találtam fülhallgató kimenetet sem. Az Rca lenne a megoldás szerintem de ez a házimozi képes a hdmi-n keresztül fogadni a hangot? Mert csak hdmi-out csatlakozásom van. Viszont a menüben van egy olyan választás, hogy tv-audio. Itt kellene a tv-nek szólni, hogy ne kelljen aux meg egyéb kábelek nem?
2017. febr. 21. 08:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! A tv-n optikai hang KImenet van. Ha a házimozin nincsen optikai hang BEmenet akkor sajnos nem tudod a tv csatorna hangját a házimozin hallgatni.
2017. febr. 21. 09:46
 6/9 A kérdező kommentje:

Na tehát a HDMI ARC-ra gondoltam. Tehát hogy visszamenne a HDMI-n a hang. Nem tudom,hogy a mozi támogatja-e ezt a funkciót és hogy lehetne beállítani.

Erre gondoltam [link]

Alap kérdés az, hogy a mozin a FUNCTION gombot nyomkodva van egy olyan lehetőség, hogy TV-AUDIO de a hátulján nincs külön erre szolgáló bemeneti port.(Minden más a FUNCTION gombbal kiválasztható menüpontnak van megfelelő bemenete hátul) Tehát akkor ez a HDMI-ARC funkció lehet?

2017. febr. 21. 11:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Nézzük a realitást.

A házimozim van 2 analóg hang (SCART és RCA) bemenet és egy digitális kimenet (HDMI).

[link]

A tévén van HDMI (ARC, azaz Audio Return Channel), de ahhoz a házimozira kellene egy HDMI bemenet. Nincs rajta.

Van optikai port, de ahhoz meg vagy az erősítőre is kellene egy, vagy átalakító kellene. De nincs.

Leltár vége.

2017. febr. 21. 20:33
 8/9 anonim ***** válasza:

"TV-AUDIO de a hátulján nincs külön erre szolgáló bemeneti port."

De, SCART felirat jelzi.

2017. febr. 21. 20:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja tehát az a scart akar lenni. Csak scart sincs a tv-n úgyhogy tényleg körbeértünk. Magyarul csak optikaival tudnám összekötni ha vennék egy jelátalakítót. Amúgy köszönöm a segítséget.
2017. febr. 22. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!