Optikai - RCA átalakító 5.1 házimozi rendszerhez?
Vettem egy Sony KDL-43W805C Smart TV-t, amiből a hangot optikai kimeneten vezetném ki az 5.1-es hangfal rendszerbe, ami viszont sajnos régebbi és "csak" RCA bemenet van rajta. Ezt az átalakítot néztem hozzá megoldásnak:
Szerintetek ez megfelelő, vagy rossz nyomon vagyok? Sajnos nem értek hozzá egyáltalán. Ráadásul ebayen "ugyanez" 8-9 ezer Ft. de azokat nem merem megvenni a silány minőség miatt. Vagy azokkal sincs gond?
Előre is köszönöm nagyon, ha segít valaki!
tökéletes!
(ha ebay-en UGYANEZ a tip. van akkor a minősége is ugyanez!)
hát írva ugyanez van, de a külsejére azt írnak amit akarnak ugye.. :)
ez pl ugyanannak tűnik, de a belét nem látni ugye :)
"......ami viszont sajnos régebbi és "csak" RCA bemenet van rajta."
6 külön-külön RCA bemenet van rajta??
Ha a régi rendszeredben is van dekóder, akkor sajnos aligha van 6 bemenete.
Az új kütyünek már 6 kimenete van, amit bármilyen sima erősítőre, aktív hangfalra lehet kötni...
Rá kellene tudnod kötni közvetlenül az erősítődre... ez menni fog??
szia! köszi a választ!
igen a hangrendszeren van 6 bemenet. itt egy fotó róla, neten találtam, de nekem is ugyanilyen van:
Nagyszerű, így tökéletes lesz.
(Nekem is hasonló Sony Tv-ém van, sajnos az enyémről is lespórolták az RCA hang kimenetet, a leírásában is csak a fejhallgató aljzatát kínálja ilyen célra. Pedig ez közel sem a legolcsóbb típus.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!