Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Optikai - RCA átalakító 5.1...

Optikai - RCA átalakító 5.1 házimozi rendszerhez?

Figyelt kérdés

Vettem egy Sony KDL-43W805C Smart TV-t, amiből a hangot optikai kimeneten vezetném ki az 5.1-es hangfal rendszerbe, ami viszont sajnos régebbi és "csak" RCA bemenet van rajta. Ezt az átalakítot néztem hozzá megoldásnak:

[link]

Szerintetek ez megfelelő, vagy rossz nyomon vagyok? Sajnos nem értek hozzá egyáltalán. Ráadásul ebayen "ugyanez" 8-9 ezer Ft. de azokat nem merem megvenni a silány minőség miatt. Vagy azokkal sincs gond?

Előre is köszönöm nagyon, ha segít valaki!

2016. jan. 14. 17:18
 1/7 anonim ***** válasza:

tökéletes!

(ha ebay-en UGYANEZ a tip. van akkor a minősége is ugyanez!)

2016. jan. 14. 17:24
 2/7 A kérdező kommentje:

hát írva ugyanez van, de a külsejére azt írnak amit akarnak ugye.. :)

ez pl ugyanannak tűnik, de a belét nem látni ugye :)

[link]

2016. jan. 14. 17:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Ugyan az a kínai mindegyik,csak a conrad arany árban ad mindent.
2016. jan. 14. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:

"......ami viszont sajnos régebbi és "csak" RCA bemenet van rajta."

6 külön-külön RCA bemenet van rajta??

Ha a régi rendszeredben is van dekóder, akkor sajnos aligha van 6 bemenete.

Az új kütyünek már 6 kimenete van, amit bármilyen sima erősítőre, aktív hangfalra lehet kötni...

Rá kellene tudnod kötni közvetlenül az erősítődre... ez menni fog??

2016. jan. 15. 12:24
 5/7 A kérdező kommentje:

szia! köszi a választ!

igen a hangrendszeren van 6 bemenet. itt egy fotó róla, neten találtam, de nekem is ugyanilyen van:

[link]

2016. jan. 15. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Nagyszerű, így tökéletes lesz.

(Nekem is hasonló Sony Tv-ém van, sajnos az enyémről is lespórolták az RCA hang kimenetet, a leírásában is csak a fejhallgató aljzatát kínálja ilyen célra. Pedig ez közel sem a legolcsóbb típus.)

2016. jan. 15. 13:25
 7/7 A kérdező kommentje:
még azon gondolkozom hogy valami használt erősítőt venni 30-40 ezer között, de valószínű egyelőre marad ez a 9 ezer forintos kínai doboz :)
2016. jan. 15. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!