Mikor jutunk már el arra a szintre, hogy minden Tv csatorna HD-ben adja a műsorát?
Egyébként teljesen jogos a kérdés. Persze már elsősorban nem tv-adás nézésre veszünk TV-t elsősorban.
Egyrészt átalakultak az igények, a tartalomfogyasztási szokásaink. Ettől függetlenül még lenne helye a TV-nek, de ilyen krumpli minőségben "sugározni", és plusz pénzt kérni egy olyan minőségért, ami már több éve kevésnek számít normális körülmények között, kicsit nevetséges.
"Persze már elsősorban nem tv-adás nézésre veszünk TV-t elsősorban. "
Hát nem tudom. 1 évig dolgoztam eladóként egy műszaki áruházban, nemrég jöttem el, és amikor kérdeztem mire használnák TV-t, legtöbben (fiatalok, középkorúak, idősek is) azt válaszolták hogy nem kell semmi extra, csak sima TV nézésre veszik.
Szóval szerintem az átlag magyar még mindig TV nézéssel tölti a hétköznap estéit, csak a gond az, hogy kevesen igénylik a HD csatornákat. Jó nekik a pacás SD minőség is.
Egyébként ha megnézed a Nielsen adatait, látszik hogy egy-egy este rengetegen (akár 2 millióan is) ülnek a TV előtt. Azt hogy ezek az adatok mennyire pontosak nem tudom, nem látok a mérés "kulisszái" mögé, de mivel ez az egyetlen hivatalos adatforrás, így kénytelenek vagyunk ennek hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!