Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » MindigTV előfizetésnél hány...

MindigTV előfizetésnél hány darab full hd, hd, sd csatorna van?

Figyelt kérdés
Erről esetleg egy listát tudnátok írni, hogy mely csatorna milyen minőségben jön?

2017. febr. 13. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
dullnhd egyse, hd is csak az a pár m1, dunatv
2017. febr. 13. 16:23
 2/7 anonim ***** válasza:
*full hd
2017. febr. 13. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:

A HD jelölés a csatornáknál az 1920x1080-at jelöli!

Az összes közszolgálati HD, azaz nem SD, 180p felbontású!

Mellé még a közszolgálati digitális adóknak Dolby Digital 5.1 es hangjuk van.

2017. febr. 13. 16:50
 4/7 anonim ***** válasza:
1080p-r akartam, azaz FULL HD
2017. febr. 13. 16:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor az első válaszoló téved?
2017. febr. 13. 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen téved!

Amelyik csatorna jele mellett ott van a HD az full HD, igaz az én is rosszul írtam hogy 1080p, mert csak 1080i, de FHD.

M1-5 ig, vagy mennyi magyar van már az mind az, aztán DUNA1-2, meg aztán a többi, az előfizetői csomagtól függően, RTL klubHD, RTLII HD, Cool HD, AXN HD, aTV HD, Nat Geo HD, Digi World HD, meg a többi ismeretterjesztő.

Egyébként a TV készülék is kiírja ezeknél a csatornáknál infó kérésre a képet , hangot hogy miféle.

2017. febr. 14. 15:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az az igazság, hogy mindigtv előfizetésem van és most 23' os tévéről váltottam 40' osra, de a csatornák többsége SD minőségben jön, ami elég rossz ebből körülbelül 2,5 méteres távolságból nézve egy ekkora tévén. Gondolkodom, hogy váltok telekomos sat tv előfizetésre
2017. febr. 15. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!