Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » GENIUS SW-N5.1 1000 Hangfalsze...

GENIUS SW-N5.1 1000 Hangfalszett szerintetek milyen?

Figyelt kérdés

5.1-es hangrendszer 25 W (RMS) hangerõvel.

HANGRENDSZER: 5.1

HANGERŐ: 25 Watt /RMS/

10 000Ft ért jó árba van?

Esetleg valami vélemény róla?!

Kösz a segítséget!

Várom a válaszokat!:)

így néz ki-->

[link]

2010. máj. 8. 12:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Én gazdája vagyok egy erősebb Genius 5.1 rendszernek. Összteljesitménye 200w, nagyon megvagyok vele elégedve, kitünően szól, bár a magasok lehetnének tisztábbak is.

Nem tudom mennyi pénzed van, és hogy igazábol mennyire használod ki, vagy mekkora szobába kell, de, ha megteheted fadobozosat vegyél, mert sokkal szebben szól. Ajánlom a Genius 4000-et ami enneél már sokkal erősebb és jobban is szól és 9000ftal drágább, mint ez.

Ha netán van rá több pénzed akkor mindenféle képpen a Genius 6000eset vedd meg, nem fogsz benne csalódni, nekem bevált.

A véleményem erről a hangcuccról: Gyenge, és ennyi pénzért egy jobb 2.1-es rendszert vehetsz.

2010. máj. 8. 13:23
 2/2 A kérdező kommentje:

Most egy 2.1-es geniusom van már 4-5 éve vettem és most kezdi megadni magát!

Hát pénzem az nincs sok..

Max 15eFt-ból ki akarom hozni kiszállítással együtt!

Ha jól néztem a hangfalak méretét szinte megegyezik a mostanival csak abból lenne 4+ 1 mélynyomó gondolom azért jobban szólna!

Nagy cumó nem kell mert kicsi a szoba!

Én így ehez viszonytva gondondoltam h megéri e..

Így már többet tudsz..

Mit gondolsz?

2010. máj. 8. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!