Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Genius 5.1-es hazimozi szettbe...

Genius 5.1-es hazimozi szettben hogyan kapcsolom be a basszust?

Figyelt kérdés

tehat van egy genius 5.1-es hazimozi rendszerem,es nem tudom hogy hogyan inditsam el a basszust...hiaba tekergetem a woofert nem hat semmit. Ha valaki tudna segiteni megkoszonnem :)

ui:elnezest az ekezetekert

2011. szept. 16. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:

PC-re vagy TV-re vagy mire van kötve?

Ha a mélynyomó nem szól, akkor meglehet hogy csak sztereóban szól, és nem 5.1-ben. Vizsgáld meg a center, és/vagy a hátsó hangfalakat hogy szól-e, ha nem, akkor nem 5.1-ben működik, és akkor a mély sem szólal meg.

2011. szept. 16. 11:23
 2/4 A kérdező kommentje:
tehat mind az 5 hangfal kell szoljon? am meg altalaban pc-rol es telomrol szol.
2011. szept. 16. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Speciel nekem is egy Genius 5.1-es hangcuccom van, és mikor rákötöttem a PC-re, hogy 5.1-ben funkcionáljon, sajnos csak pár programmal tudtam mind a 5hangszórót és mélyet megszólaltatni. Én úgy oldottam meg, hogy PC előlapján van fejlhallgató bemenet, bedugtam oda, és ugyan nem 5.1-ben szólt (vagyis semmi térhatás meg blabla) de az összes hangszóróból szólt a hang, a mélyből is.
2011. szept. 16. 11:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Három jack csatit kell rákötni a hangkártyára: A zöldet(front sztereó), a feketét(centes és surround sztereó), és a narancsot(woofer). Nálad vagy nincs bekötve a narancs, vagy a hangkártya rosszul van beállítva.

Nálam például 5.1-es alaplapi hangkártya nem volt képes elindítani a woofert, külön kellett vennem egy hangkártyát, ami támogatta. A hangkártyát be kell állítani 5.1 módba, aztán letesztelni, hogy jó -e.

Ha semmiképp nem megy, akkor úgy lehet sztereó módban előcsalni a mélyet, hogy egy ilyen eszközzel

[link]

rákötöd a hangkártya zöld bemenetére a Frontokat és a Woofert is. Nem a legjobb megoldás, de működik, amíg be nem szerzel egy rendes hangkártyát.

2011. szept. 16. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!