A tvt hogyan kell átkapcsolni a számítógép képére?
Figyelt kérdés
Lett egy vékony tvm és azon eddig tv műsort néztem, majd észrevettem hogy van olyan kábel bemenete ami a számítógépem és a monitorom köti össze így úgy gondoltam hogy de jó lenne tv minőségbe nézni a letőltött filmeimet ezért összekötöttem a szgépem a tvmmel. Csak az volt a gond hogy a tv nem kapcsolt át a számítógép képére hiába húztam ki a tv kábelt, kéken világított. A tv kapcsolón milyen gombot kéne megnyomnom vagy a tv oldalánál mit kéne keresnem hogy sikerüljön?2017. febr. 12. 19:53
11/18 anonim válasza:
HDMI kábellel egyszerűbb lennne, ha van a TV-nek is hdmi bemenete, és a videókártyának is kimenete. Mert így max a képet tudod átvinni,hangot nem.
Visszatérve a problémához, a tv menüjében kellene keresgélned INPUT VAGY BEMENET néven lehetőségeket.
12/18 A kérdező kommentje:
11. Majd utána nézek hogy van e hdmi kábelem. Holnap megpróbálom megkeresni azt a menüpontot.
2017. febr. 12. 20:52
13/18 anonim válasza:
Van a TV-n is, és ha minden igaz, akkor a VGA-n is HDMI csati.
Képminőségileg is jobban megéri, és amit említettem előttem, HDMI-n hang is átmegy. Nem kell bajlódni pluszba vele.
14/18 anonim válasza:
Lehet hogy SOURCE néven találod a bemenet választást.
Lehet hogy meg is találtad, de a számítógépen is be kell ám állítani hogy a kimenetre jelenítse meg az asztal tartalmát például, vagy kiterjessze azt.
Csak ezután tud megjelenni a TV képernyőjén bármi is.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek a segítséget sikerült megoldani. A tv oldalánál a source gombot megtaláltam és áttetem vga-ra és mostmárt mutatja a szgép képét. :)
2017. febr. 13. 07:07
16/18 anonim válasza:
A tv-d hátoldalán ott van a HDMI (#9 - 1.kép) A számítógépeden nézd meg, van-e! HDMI-vel lesz hang is és a kép is szebb lesz.
17/18 anonim válasza:
Most látom, hogy a videokártyádon is van HDMI. Akkor tehát minden adott, csak egy kábelt kell venned...
18/18 A kérdező kommentje:
Oké szuper köszönöm :)
2017. febr. 13. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!