A tvt hogyan kell átkapcsolni a számítógép képére?
Figyelt kérdés
Lett egy vékony tvm és azon eddig tv műsort néztem, majd észrevettem hogy van olyan kábel bemenete ami a számítógépem és a monitorom köti össze így úgy gondoltam hogy de jó lenne tv minőségbe nézni a letőltött filmeimet ezért összekötöttem a szgépem a tvmmel. Csak az volt a gond hogy a tv nem kapcsolt át a számítógép képére hiába húztam ki a tv kábelt, kéken világított. A tv kapcsolón milyen gombot kéne megnyomnom vagy a tv oldalánál mit kéne keresnem hogy sikerüljön?2017. febr. 12. 19:53
1/18 anonim válasza:
Milyen tv-ről van szó? Mi a márkája,tipusa?
2/18 anonim válasza:
Hát barátom mindent elmeséltél csak a lényeget nem. Milyen kábellel kötötted össze? HDMI? Milyen videókártyád van a gépbe? Milyen tipusú tv?
De válaszolok így is. Miutan összekötötted a videókártya driverében megkellett jelennie a TV-nek mint megjelenítő eszköz, azt kell kiválasztanod. A TV -ét meg a bemeneti listán átrakni "HDMI"-re
3/18 anonim válasza:
Távirányítón esetleg van olyan,hogy "input" vagy ilyesmi. Így nem nagyon tudok látatlanban, info nélkül segíteni.
4/18 A kérdező kommentje:
Philips
2017. febr. 12. 19:59
5/18 anonim válasza:
Még azt sem tudjuk eleve,hogy HDMi vagy VGA kábelről van szó.
6/18 A kérdező kommentje:
Msi gt 630 videókártyám van 2gbos
2017. febr. 12. 20:01
7/18 A kérdező kommentje:
Kék színű kábel vga
2017. febr. 12. 20:02
8/18 anonim válasza:
Inkább fotózd le mert zavaros..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!