GJózsef kérdése:
Sony KDL-32BX420 Nem tudom csatlakotatni HDMI-n Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Az alábbi kérdéssel kapcsolatban írok : Sony KDL-32BX420 2011/06 készülékemet már egy ideje használom, régebben HDMI-vel notebookot is tudtam csatlakoztatni vele. A tegnapi napon szerettem volna lecserélni az UPC-nél lévő analóg kábeles előfizetésemet digitálisra, ki is jött a szerelő. A media boxot sikeresen összedugta a TV-vel HDMI kábellel, a media box bootolásig még volt is kép, de utána már valami nem tetszett a Tv-nek és csak azt írta, hogy "nem támogatott jel, ellenőrizze a kép kimenetét". Ezek után bárhogy próbálkoztunk még a gyári visszaállítással is nem tudtuk behozni a HDMI-vel a képet csak az eszköz bootolásig jut el, utána csak ezt a szöveget írja. Végül csak a SCART kábellel tudtuk összekötni így igaz működik, tudom nézni az adásokat csak a lényeget, hogy HD nézzek műsorokat nem sikerül. Kérem írjátok meg, hogy mi lehet a hiba! Köszönettel2017. febr. 7. 16:14
1/1 anonim válasza:
Azt nem tudom mi lehet a baja de azt tudom, hogy a modem fölösleges. Kérj helyette egy CI interfészt kártyával, told bele a tévébe és működni fog.
A jelenlegi probléma jellemzően földhurok miatt fordul elő, amikor a szerelő esztelenül dugdossa a kábeleket a bekapcsolt készülékekbe. Ezt úgy lehet elkerülni hogy a kábel csatlakoztatások idejére a hálózatból ki van húzva a villásdugó.
Az ügyfélszolgálaton kellene panaszt benyújtani és ott tájékoztatnak az esetleges kártalanításról. Ha nem sikerül megegyezni, akkor egy szervíz bevizsgálás nyilatkozatot kell szerezni ami igazolja a feltevést. Ha erre sem ugranak, akkor a fogyasztóvédelmet is be lehet vonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!