4k tv-hez milyen média lejátszót ajánlotok?
ok akkor a kodi kell.
De ott nem lesz blueray film, mert akkora sávszélt kevés internetkapcsolat tud, és nem lesz letöltés, amit ugyancsak igényeltél és elvártál, és le is írtad.
Ez az elvárás meg kizárja a player plusz kodi plugint és az internetes online streaminget..
nem igazán lesz magyar nyelvű filmed jó minőségben kodi pluginnal.
A jó minőség magas bitrátát jelent, 15-30 gigabyte / film.
Ehhez kemény internet kapcsolat kell, és nagyon durva streaming szolgáltatói háttér..
A netflixen van pár jobb felbontású film, elég jó, de fizetős logikusan. És még abban se vagyok biztos hogy külföldi ip címre magyarul streamingelnek.
ha magyarul akarsz jó filmeket nézni, és a tévédet ki akarod használni, akkor torrenten letölteni kell a filmet és azt kell megnézni. Ennyi lehetőséged van.
A legegyszerűbb tényleg az, ha veszel egy kis PC-t egy nagy külső HDD-vel, amit csak és kizárólag letöltésre használsz. Szerintem 30-40 ezer forintból megvagy.
Vagy egy UHD BluRay lejátszót, de ahhoz a filmeket is meg kell venni.
4K-t rettentő kevés szolgáltató streamel, magyar nyelvűek közül pedig szerintem egy sem.
Az Amazon stickje amerikai piacra van szánva, és ott is olyan TV-hez, ami nem okos. Az USA-ban nagy divat a Netflix, ezért nem is nagyon torrenteznek, mert potom áron streamelhetik korlátlanul a legújabb filmeket is akár, mindenféle sorozattal. Meg van a Hulu, az HBO now, stb, ezek az "okosító" stickek ezeket a szolgáltatásokat gyűjtik össze egy helyre. Na most az okos TV-k ezt tudják alapból, nem kell külön.
Viszont európában kevésbé, magyarországon pedig pláne nem elterjedtek ezek a szolgáltatások.
Nincs tartalom > nincs igény és mivel nincs igény > nincs tartalom.
Sajnos ehhez még fel kell nőnie az európai piacnak.
Persze vannak, akik különböző házilag bütykölt szoftvereket felokoskodnak egy stickre, és akkor valami orosz szerverről streamelik a mozis popcornzörgős 360p felvételt, de nyilván elsősorban nem ezért vesz az ember 4K TV-t.
Vegyél egy olcsóbb laptopot, vagy PC-t, és egy nagy külső HDD-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!