Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 4k tv-hez milyen média lejátsz...

De Puta Madre kérdése:

4k tv-hez milyen média lejátszót ajánlotok?

Figyelt kérdés
Elvesztettem a fonalat kb. a képcsöves tévéknél. Tudom régen volt... most vettem egy 4k tv-t, de egyelőre semmi mást nem tudok nézni mint youtube-ot, vagy ha töltök le filmet megosztom a tabletem képernyőjét a tv-re. Szeretnék nagyon jó minőségű filmeket nézni. Laptopom, számítógépem jelenleg nincs. Hallottam a kodiról. Tényleg ez volna a legjobb megoldás számomra? Kodi+amazon fire stick? Gondolkodtam még médialejátszón is.. de bármi tippet szívesen veszek! Az ár persze számít..köszi

2017. febr. 7. 10:15
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Kihez intézted a kérdésed?

(ha hozzám) akkor a válasz,

a 4k TV sosem volt katódsugaras.

/Egyesek nem is tudják mit jelent a katódsugár./

Valószínűsíthetem, Te biztosan tudod. (?)

- és nem vizsgáztatni szeretnélek.

A kérdezőhöz:

A youtube nem média lejátszó.

Hanem internetes szolgáltatás.

(a modern TV-be be van építve a média lejátszó. 2 x írom le)

2017. febr. 7. 11:48
 22/36 anonim ***** válasza:

"Elfelejtetted leírni, hogy milyen TV-d van?

A képcsöves (vagy katódsugaras TV-k)-nek nincs média lejátszójuk. "

ezt írta valaki a kérdezőnek aki 67%os..

a kérdező ezt kérdezte:

"4k tv-hez milyen média lejátszót ajánlotok?"

na annak írtam aki olvasni se tud :D

2017. febr. 7. 11:51
 23/36 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem érdekes, ki hány %-os itt, mert lehet manipulálni.
2017. febr. 7. 11:58
 24/36 A kérdező kommentje:
Ok, eddig értek mindent. Még egyszer viszont visszatérek a kodihoz. Az ismerősömnek van fire sticken kodi. DE! Nem kell letöltenie semmit, hanem csak ''berakott'' néhány plug-int a kodiba, így néz, streamel filmeket. Ez így nem jó? Vagy még így sem jobb? És köszönöm kitartásotokat. ''Kicsit'' lemaradtam technikailag, pedig egy 10 éve még eléggé képben voltam..
2017. febr. 7. 11:59
 25/36 anonim ***** válasza:

harmadszor is leírom:

A 4k TV-nek van saját média lejátszója.

A youtube, nem média lejátszó, hanem internetes szolgáltatás.

("annak aki olvasni sem tud")- ez már pszichológiai eset történet.

a 4k TV műsorát a TV rögzíteni tudja, mert van beépített memóriája, amit időnként törölni illik, ha megtellik.

2017. febr. 7. 12:05
 26/36 anonim ***** válasza:

igen, de ha streameli azt megint tudja a 4k tv-d DLNA támogatás.. de valahonnan kell streamelni, pl tablet, openwrts router , számítógép, etc.. tehát valahonnan megint adatot kap.

NEm tudom máshogy elmondani. adat kell neki, mindegy hogy juttatod el bele adat kell mert a lejátszó benne van, és van benne van a tévében van streamelésre lehetőség, van usbről lejátszás.

midnegyik formában adatot kap valahonnan.

pl anyám tévéje, mert fiam ott szeret lenni.

ugyanez a tévé.

van dlna-n megosztva ezer film, kiválasztja lejátsza.. hálózatról, mert ADATOT streamel. adat. film.

ha bedugja a pen driveot lejátsza.

Ennyi. nem tudom tovább magyarázni, mert ismételgetem magam mint egy bolond, vedd meg a kodi playert és rájössz ha nicns adat nincs amit lejátszon. Pont mint a tévé.

De vegyél fel havernál pen drivera egy filmet dugd be a tévébe, az ingyen van és láss csodát le fogja játszani. Pont mint a kodi a haverodnál.

ennyi..

elfáradtam.

ha usbn dug be filmet ez lehet hdd

2017. febr. 7. 12:11
 27/36 anonim ***** válasza:

ja még annyi hogy abban zavarodhatsz meg hogy kodi ala van plugin es par online szolgaltato streamel gagyi filmeket.. ha az kell, akkor a kodi a megoldás, de még olyat ahol jó filmek mennek nem láttam.

De ha potn ilyen kell akkor a kodi a megoldás, de letölteni érdemesebb filmeket és azt nézni amit akarsz.

2017. febr. 7. 12:13
 28/36 A kérdező kommentje:
Ezzel mondjuk bocs, de újat nem írtál, eddig is értettem, de a kérdésre nem válaszoltál...
2017. febr. 7. 12:15
 29/36 anonim ***** válasza:

akkor mi a kérdés ?

mert most erőlteted a kodi streaminget ami ugye nem blueray

de irtál egy ilyet

"Csak a bluray filmek nem férnek fel a tabletre. "

tehát le akarod tölteni, nem online streaminget..

Ha le akarod tölteni akkor azt el kell valahol tárolni mert a letöltés azt jelenti hogy nálad lesznek a filmek. Nem online valahol a világban hanem nálad.. letöltve..

2017. febr. 7. 12:19
 30/36 A kérdező kommentje:
Ok! 27-Ben megkaptam a választ. Eddig lehet hogy nem volt érthető amit kérdezek. Bocs. És köszi
2017. febr. 7. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!