4k tv-hez milyen média lejátszót ajánlotok?
Kihez intézted a kérdésed?
(ha hozzám) akkor a válasz,
a 4k TV sosem volt katódsugaras.
/Egyesek nem is tudják mit jelent a katódsugár./
Valószínűsíthetem, Te biztosan tudod. (?)
- és nem vizsgáztatni szeretnélek.
A kérdezőhöz:
A youtube nem média lejátszó.
Hanem internetes szolgáltatás.
(a modern TV-be be van építve a média lejátszó. 2 x írom le)
"Elfelejtetted leírni, hogy milyen TV-d van?
A képcsöves (vagy katódsugaras TV-k)-nek nincs média lejátszójuk. "
ezt írta valaki a kérdezőnek aki 67%os..
a kérdező ezt kérdezte:
"4k tv-hez milyen média lejátszót ajánlotok?"
na annak írtam aki olvasni se tud :D
harmadszor is leírom:
A 4k TV-nek van saját média lejátszója.
A youtube, nem média lejátszó, hanem internetes szolgáltatás.
("annak aki olvasni sem tud")- ez már pszichológiai eset történet.
a 4k TV műsorát a TV rögzíteni tudja, mert van beépített memóriája, amit időnként törölni illik, ha megtellik.
igen, de ha streameli azt megint tudja a 4k tv-d DLNA támogatás.. de valahonnan kell streamelni, pl tablet, openwrts router , számítógép, etc.. tehát valahonnan megint adatot kap.
NEm tudom máshogy elmondani. adat kell neki, mindegy hogy juttatod el bele adat kell mert a lejátszó benne van, és van benne van a tévében van streamelésre lehetőség, van usbről lejátszás.
midnegyik formában adatot kap valahonnan.
pl anyám tévéje, mert fiam ott szeret lenni.
ugyanez a tévé.
van dlna-n megosztva ezer film, kiválasztja lejátsza.. hálózatról, mert ADATOT streamel. adat. film.
ha bedugja a pen driveot lejátsza.
Ennyi. nem tudom tovább magyarázni, mert ismételgetem magam mint egy bolond, vedd meg a kodi playert és rájössz ha nicns adat nincs amit lejátszon. Pont mint a tévé.
De vegyél fel havernál pen drivera egy filmet dugd be a tévébe, az ingyen van és láss csodát le fogja játszani. Pont mint a kodi a haverodnál.
ennyi..
elfáradtam.
ha usbn dug be filmet ez lehet hdd
ja még annyi hogy abban zavarodhatsz meg hogy kodi ala van plugin es par online szolgaltato streamel gagyi filmeket.. ha az kell, akkor a kodi a megoldás, de még olyat ahol jó filmek mennek nem láttam.
De ha potn ilyen kell akkor a kodi a megoldás, de letölteni érdemesebb filmeket és azt nézni amit akarsz.
akkor mi a kérdés ?
mert most erőlteted a kodi streaminget ami ugye nem blueray
de irtál egy ilyet
"Csak a bluray filmek nem férnek fel a tabletre. "
tehát le akarod tölteni, nem online streaminget..
Ha le akarod tölteni akkor azt el kell valahol tárolni mert a letöltés azt jelenti hogy nálad lesznek a filmek. Nem online valahol a világban hanem nálad.. letöltve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!