Szeretnék vásárolni új note bookot. Az áruházbaban kezembe nyomnak egy leragasztott kartondobozt. Nem bonthatom fel, hogy kipróbálhassam. Ha szerencsém volt, és az van benne amit vettem, miböltudom, hogy a készülék új?
Ha ennyire bizalmatlan vagy, akkor ne ilyen helyen vegyél.
Kb. majdnem minden elektronikai cikk ilyen, leveszed a polcról becsomagolva és hát vagy benne van, vagy nincs.
Amikor én vettem notebook-ot, akkor odahozták nekem a dobozban, kibontották előttem, beüzemelték, megmutatták az összes tartozékot, megkérdezték, hogy akkor mehet-e az üzlet és megvettem.
Fizetés után ott azonnal kibonthatod, ha ennyire félsz.
Az eladó sem tud reklamálni, hiszen ha akarja ha nem, látni fogja ahogy kibontod. :)
A MediaMarkttal vigyázz mert ott 2 hónapos visszavásárlási garancia van, ha kifogástalan állapotban van a termék. Gondolom simán visszacsomagolják. Másrészt volt már olyan is hogy az eladó néni bemutató darabot akart nekem új áron eladni. Azért meg az új ár felét sem fizetném....
Az e-digitalnál meg konkrétan bsztak már át bontott cuccal! Oda végképp nem szabad menni!
#4:
Érdekes amit írsz, mert nekem pl. az edigital-ál nem volt még negatív tapasztalatom. De az is igaz, hogy azt eldönteni, hogy egy termék újracsomagolt-e, azt nem tudod, csak ha kibontod és alaposan átnézed. Hallottam már ilyen esetekről sajnos, de az edigital-nál az a jó, hogy ha neten rendeled, akkor 14 napig minden ok nélkül visszaviheted és visszakapod az árát.
Igen, én is jártam úgy, hogy vettem tabletet, hozzá egy pár kiegészítőt, de mivel a tablet szar volt, visszavittem, de a tartozékokat persze nem vették vissza.
Telefonnal ugyanígy jártam. Most már megtanultam, hogy 1-2 hétig nem veszek semmihez semmi kiegészítőt.
Az edigitalnál azt mondták hogy azért van csak kibontva mert bele kellett tenni a garancia jegyet.
Aztán otthon derült ki hogy simán bemutató darab volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!