Hároméves az LG 82 cm-es tévénk, egyre többször ha a távirányítóval csatornát váltok összekeverednek az adók, vagy el is tűnnek, akkor mindent újra kell hangolni (gyári beállítás) mi lehet az oka, vagy lehet-e javítani?
Figyelt kérdés
Kérem aki tud segítsen , előre is köszönöm!
üdv: József
2016. dec. 31. 18:33
1/9 anonim válasza:
Ezek szerint nincs set top box vagy hasonló hanem a digitális jel egyből a tv-be megyen be! Ez esetbe még tudnám ajánlani egy set top box használatát! A tv vsznű e téren kezdi beadni a derekát, ez van, elévülésnek hívják hogy vásároljál megint egyet mert ezeket már javítani nem igazán lehet.
2/9 anonim válasza:
Hát ha azt írod hogy videón keresztűl megy be az hát igen, gáz! Iktasd ki, vki szaki biztos van ott az utcába, itt falun én szoktam vacakolni vele / néha..
3/9 anonim válasza:
Ha már a videó kiiktatásával is csinálta a bajt akkor egyértelműen a TV-nek azon bemeneti pontjával van a baj, habár nem biztos mivel maga a memória kavarodik össze szval sztem ez a tv hibája lesz. De egy set top box nem drága, használtan is lehet kapni, és azon van hdmi meg scart kimenet, valamelyik csak jó lesz (lehet) próba szerencse.
4/9 A kérdező kommentje:
Bocs ,hogy zavarlak,de szükségem volna még a segítségedre a Veterán találtam 2 db uj set top boxot, zircon funbox 4000ft,tamtung STB5000iptv.set4500ft-ért hogy melyik felelne meg nekem Te értesz hozzá.kösz:BUÉK!
2016. dec. 31. 22:35
5/9 anonim válasza:
A zircon funbox az szatellites. Neked tányérból jön a tévé jel? Nem hinném. A másik IP TV, az internetes. Az se jó neked, ha klasszikus DVBC- n jön a jeled.
Szóval azt kellene tisztázni milyen jelet fogsz.
6/9 A kérdező kommentje:
kábel tv az adom (Kábelszat-Net-2002Kft)ehhez akkor milyen sat top box volna a jó.
2017. jan. 1. 15:21
7/9 anonim válasza:
DVB-C bemenetes HUMAX az elterjedtebb, de vannak szamszungok is, radix meg egyéb márkák.
A legjobb lenne ha megkérnéd a szolgáltatód adjon egyet bérbe.
8/9 A kérdező kommentje:
Kösz a javaslatot kaptam egyet bérbe,aztán majd meglátom,hogy sikerült a hibát kiszürni.Mégegyszer nagyon köszönöm a segítségedet,üdv.
2017. jan. 2. 20:53
9/9 anonim válasza:
Ezek szilveszterkor is dolgoztak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!