Nagyobb házibulira milyen hangfalat vegyek?
Én ezt javaslom...mellette van még egy 400W-os mélynyomóm de a nélkül is ütősen szól.
Persze kell hozzá egy min. 80 W-os erölködő ami nem távolkeleti retek.
Nem Hifi hangfal kell, kedves előttem szóló. Nagyon szuper hangfal amit linkeltél, de sajnos 30-40 ember az túlkiabálja, másrészt kár lenne házibulikban kitaposni a belét szegénynek. Olyan hangfal kell, ami strapabíró, a hangszórórács egy kutyát is megfogjon ha kell előtte, amit nem sajnálsz ha részegen nekiesnek , ráülnek stb... És ami a lényeg, hogy hangosítási célokra lett kitalálva, nagyon jó az érzékenysége, szabadtérben is megállja a helyét.
Pédául a legkisebb Reflex, az R150, vagy ha ettől is jobb kell nézel valami kisebb Elecro Voice-t, vagy Porkolábot, Garryt sorolhatnám.
A DJ börzén és hasonló oldalakon kell keresni, egy jó végfokkal együtt, amit szintén ha hajtasz mint az őrült és letakarják a bordáit egy tálcával a bulin véletlenül, akkor is csak reggel jelezze hogy túl meleg :-)
Első:
Igen, mint írták ezek Hi-fi hangfalak, nem igényes minőségi zenét akarok hallgatni, hanem egy buliba kéne egy nagy hangerejű strapabíró hangfal.
Második:
Köszönöm, DJbörzét nézegetni fogom. A Reflexeket korábban is ajánlották, ha jól tudom ezeket Magyarországon gyártják ?
Igen a Reflex magyar összerakás, a hangszórói gyakorlatilag ugyanazok mint más minőségi PA hangfalnak.
Nekem R150 volt, az érzékenysége nagyon jó volt, egy 50 wattos erősítővel nagyot tudott szólni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!