Milyen hangfalat ajánlanátok kisebb házibulira?
A Z323-as 30W-ot ad le. A Z523-as 40W-ot, a Z623-as viszont 200W-ot.
Kicsit viszont több, mint amit szántál rá, de nem sokkal!
Ha őszintén kérdezel, akkor szerintem egy házibulihoz erősítő és külön hangfal kell. De gondolom számítógépről menne zene, ezért van szükséged az aktív hangfalakra.
A Z623-as sem ad le 200W-ot (az csak az effektív teljesítménye)!
A valódi (RMS) teljesíténye kb 60-80W körül lehet!
Egyébként kisebb házibulira érdemes venni külön egy sztereó erősítőt + 1pár hangfalat (minőségre és teljesítményre is többet tud)!
1-es vagyok
Az erősítő és a hangfal vásárlás mindig attól függ, hogy te mit hallasz tisztának és mi fontos számodra. Vannak, akik a mélyet nyomják (olcsó árkategóriában sokszor csak ilyet kapsz), mert az nem igényel akkora minőséget. Amikor hozzájön egy magasabb hang, akkor azt megjeleníteni 1 ládában igen nehéz ... alapszinten. Jól is szóljon, legyen mély és magas egyszerre és ami fontos, hogy tiszta legyen. Legalábbis nekem ez a fontos.
Szettet írsz, de én sosem gondolkodtam ebben. Az erősítőt és a hangfalakat MINDIG fül alapján választottam ki.
De maradhatunk egy mini hifinél is, ami tényleg alkalmas lehet egy ilyen eseményre. Szerintem itt válogass ... Ha engem kérdezel, nekem a a TOP9-es Sony tűnik elfogadhatónak. Sajnos a hangfal tulajdonságokról sehol nem közölnek adatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!