Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan írjam ki az Xbox 360...

Hogyan írjam ki az Xbox 360 játékot mert eddig egyszer sem sikerült? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Na szóval kiírtam mindent ahogy le van írva több lapon,Imgburn-nal is megpróbáltam meg Clone dvd-vel. Mindig azt csinálta mindkettőnél hogy ha beraktam az Xbox360-ba és elinítottam az Xbox360-t akkor az volt az első hogy Play DVD és rányomtam de nem a játékot hozta be hanem egy xbox 360-as logót és alá volt írva hogy xbox 360 mint amikor a gép elindul. És ezt a képet egy videó ként kezelte. Na szóval akkor hogyan,és milyen programmal írjam ki a játékokat? A lemezzel nem lehet baj mert Verbatim DVD+R DL 8x 8,5 Gb-os
2010. máj. 6. 19:36
 1/5 cheesysnail ***** válasza:

Ezzel a módszerrel még nem rontottam lemezt.

[link]

2010. máj. 7. 22:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Imgburn vagy Clone Dvd? Mert nekem mindkettővel ugyanazt produkálta.
2010. máj. 8. 07:39
 3/5 cheesysnail ***** válasza:
Nero
2010. máj. 10. 21:54
 4/5 A kérdező kommentje:
És Nero-val hogyan írjam? Márminthogy ott is a .DVD fájlt kell beletenni? Vagy az .Iso-t? És ha a .Dvd fájl kell akkor melyiket? Amelyikben benne van a Layerbreak szám vagy amelyikben nincs?
2010. máj. 11. 06:46
 5/5 anonim válasza:
én ugy olvastam hogy ha iso mellett nincsen dvd kiterjesztésű fájl akkor neked kell létre hozni,utánna meg kirölni a Layerbreakat és a modositottat kelle kiirni amelyik ben nem szerepel a layerbreak hisz már azt megcsináltad imgburnel
2010. jún. 14. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!