Szeretnék felrakni pénzt paypallal a ps4 storeba de folyton ezt írja ki: The credit card information is not valid. Please check your entries carefully. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már többször ki be jelentkeztem, de semmi és tudom, hogy helyesen írtam be az email címet és a jelszót a paypalhoz.

2017. jan. 27. 09:57
 1/6 anonim válasza:
A bPay Pal-hez csatolt bankkártya adataival van valamilyen problémája. Talán elütötted a kártyaszámot, vagy nem minden adatot adtál meg amit kért.
2017. jan. 27. 10:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Van fent 20e a paypalon megadtam regisztrációkor mindent a paypalhoz amit kért: lakcím, név, születési dátum, bankkártya , telefonszám , email cím. Ezeken kívül még mit kéne megadnom vagy mit kéne csinálnom?
2017. jan. 27. 10:13
 3/6 Ypszilon1980 ***** válasza:

Rosszul van megadva a szám.

Nekem akkor volt ilyen gond, amikor a számot kötőjellel írtam, be és kiderült, hogy nem kell, csak a számokat egymás után.

Vagy nem érvényes, vagy nem jó az ellenőrző kód, vagy éppen azt a fajta kártyatípust nem ismeri. Asszem úgy van, hogy ki kell választani milyen típusú kártyád van, szóval ha rosszat választasz ki, akkor az nem jó.

2017. jan. 27. 10:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Asszem itt az a gond hogy a kerdezonek mar van a paypalon 20e ft, de a ps4 store megis a bankbol akarja, ez eleg ciki. Meg kellene nezni a PS4 forumokon mi a megoldas ilyen fura esetre.
2017. jan. 27. 11:10
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:

Lehet, de én nem értem akkor. Miért ír ki kártyahibát, ha Paypal van kiválasztva? Ott valami felhasználói hiba van, vagy nem az van kiválasztva. Ha a Paypal-on rosszul van beállítva a kártya, az nem lehet gond, mert mindig terheléssel igazolja vissza a paypal a kártyát.

Az sem világos, hogy most akkor paypal-ra átutalta a pénzt és akkor sem működik?

Ha a jelszó és az email cím nem jó, akkor nem ezt a hibát írja ki.

Nekem zavaros ez az egész, de lehet, hogy csak én nem értem.

2017. jan. 27. 12:25
 6/6 anonim ***** válasza:

1. lehetséges eset. Amerikai storeba akartál be jelentkezni. Ott amerikai paypal kell hozá csatolva amerikai bankártya (talán american expresst is elfogad amit itthon csinálsz de nem biztos)

2.Nem egyezik a cím a paypalon lévő adatokkal. Megesik ilyenkor nézd meg a psn fiókod és a paypalt hogy a település pont ugyan ott van e betűről betűre.

3.PSN-en valamiért csak bankártyával lehet vásárolni.Ha paypallal jelentkezel be akkor is.

Meg is kér adj hozzá bankártyát mikor csatolnád.

2017. jan. 28. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!