Tudnátok adni tippeked Gran turismo 5? (Credit, autó gyülytés) (21 lvl-en vagyok)
Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 01:18
2/6 anonim válasza:
Helló! én úgy csinálom, hogy a seasonal eventben van a dream car bajnokság, ott a grand valley pályán 5 kör, max 620 pp, én 1 asszem 21-es szintű hondával csinálom, most nem emlékszem pontosan mennyi a pp-je de olyan 570 kb, ha első vagyok, 1.800.000 valahány ezret ad, az első díj 3 szorosát!!10 perc kb! Azért mondtam hogy asszem, mert most nem vagyok otthon, és fejből nem tudom.. Sok sikert! így hamar lehet gyüjtögetni ezzel a módszerrel, ha már kened vágod azt a pályát!
3/6 anonim válasza:
Bocs a helyesírási hibákért, gyorsan írtam.. :)
4/6 anonim válasza:
Nem jól írtam, a supercar festiválban van, és Honda epson nsx az autó 578pp
5/6 gázzsiii14 válasza:
Én lvl 24-en vagyok. És a Super car challenge-n (nem tudom biztosan hogy mi is a neve de valami hasonló) ott van 1 daytona-s verseny. azon szoktam menni mert ha online bónuszt kapsz akkor valami 60-70ezret kapsz. A bónusz nélkül is 30-40 ezer a jutalom. 3perc sincs a verseny csak erős kocsi kell. Én Bugatti Veyronnal, McLaren MP4-el, Ferrarikkal meg Merci sls AMG-vel szoktam. Szerintem ezek tökéletes kocsik rá.
6/6 gázzsiii14 válasza:
Egyébként a Special Events-ben az Olaszországi túra, Nürburgring-i Mercis feladat és a Rally-s is sok pénzt ad. Jó Játékot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!