Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Blaupunkt smart led 43/134M...

Z33 kérdése:

Blaupunkt smart led 43/134M (tesco-ban vettem) tipusu tv-n hogyan lehet a szervíz menüt kikérni? Ugyanis a hanggal van olyan problémám, hogy a 100-ig skálázott hangerő 40-ig működik, aztán csak a számok változnak, a hang nem.

Figyelt kérdés
2017. jan. 18. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:

ha belemész a szerviz menübe, akkor sem tudsz ezzel mit kezdeni. A szervizmenü nem erről szól.

Ha a gyári szoftvert tudnád módosítani, akkor tudnád esetleg.

Viszont elmondom neked hogy ez nem csak a Blaunál van így, az LG nél is, a Samunál is.

A hangerő skálázás nem lineáris, hogy hallható változáshoz a használati tartományban ne kelljen csak kettőt hármat léptetni ha állítani akarod.

2017. jan. 18. 16:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Van egy LG 42 colos nem smart tv-m is,és azon van szervíz menü,ahol hotel módot(pl.csatorna,hangerő max. stb. beállítások vannak),én ilyen menüre gondoltam. egyébként köszi a gyors választ.
2017. jan. 18. 17:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Samsung, nem smart és be lehet állítani a Menűben.
2017. jan. 18. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!