Ha egy 5 méteres rca hosszabbítóval meghosszabbítom az 5.1-em kis hangfalait az ugye nem fog a hangerő/hangminőség rovására menni?
amit venni akarok hangfalat arra azt írják hogy az első hangfalaknak másfél a hátsóknak pedig két és fél méteres kábelei vannak és én ehhez venni akarok hosszabbítókat...
ezt néztem ki:
De igen.
A hangerő is romlani fog és a minőség is.
Ez toldás.
Ha azt csinálod, hogy veszel 5 méter sima kábelt, ráforrasztod az erősítőre az egyik végét, a hangszóróhoz a másik végét, akkor nem lesz romlás, így viszont igen.
Egyébként elfogadható lesz úgy is...
Valószínűleg elvész a gari.
Nem csináltam még ilyet de biztos vagyok benne, hogy toldással veszíteni fogsz, mert toldást használtam már
Azért ez nem ilyen egyszerű. Attól is függ, hogy hangszóró jelét vinnéd, vagy vonali jelet az erősítőhöz.
A hosszú kábelen mindeképpen romlani fog valamennyit a hangminőség és veszteség is lesz. De akkor is van veszteség, ha forrasztanál, annak is van ellenállása magának a forrsztásnak is, meg a kábelnek is, kisebb lehet, mint egy csatlakozónak, de attól még van.
Én első körben kipróbálnám bontás nélkül és ha csak nagyon nem vagyok elégedett, akkor gondolkodnék komolyabb változtatáson.
aktív hangfal amit rca-val kötsz össze?
Rendes hangfalban nincs rca csati :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!