Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik a jobb játékra Windows...

Melyik a jobb játékra Windows 7 vagy 8 vagy 10?

Figyelt kérdés

Néztem videót Battlefield 1-ről és Windows 7-en ugyanazzal a géppel pár fps-el több volt az embernek mint 8-nál vagy win 10-nél.Ez miért lehet?

Én is játszottam Win 7-en is 10-en is a Battlefield 1-et de szerintem ugyanolyan iól futott mind kettőn.

Lehet ,hogy Windows 7-en jobban fut egy ilyen játék?

2017. jan. 18. 12:51
1 2
 11/11 MolotovPunk ***** válasza:

Látom régi kérdés,de azért válaszolnék röviden erre.Én azt látom,hogy manapság még elég sok Gamer használ Windows 7-et.Személy szerint én nem vagyok nagy kocka,de néha még én is szoktam játszani játékokkal.Jelen pillanatban pedig a Win7 játékok terén egyelőre teljesen jó választás.Ezt több dolog is bizonyítja.Nekem mindkét gépemen hetes fut,de eddig abban még nem csalódtam soha sem.Egyik gépemen amúgy gyári Win10 volt,1 év után le is töröltem gépemről azt,mert rengeteg baj volt vele...Főleg a frissítésekkel.Tehát a Win10 egyelőre még küszködik hibákkal,az még nem kiforrott rendszer.Van vele gond bőven.A nyolcast meg nem sokan használják.Azok között talán a Win8.1 a jó még.

Íme azért egy kis érdekes adat 2019-ből a Windowsokról.

[link]

2019. márc. 19. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!