Milyen balettet ajánlótok? Androidos vagy Windowsos a jobb eben az ár kategóriában:40 000-50 000 Ft Tabletekre is lehet használni USB élosztót? A Windowsos tableteken van flas? (TÖBBI LENT)
olyan tablettet keresek amit tv re lehet kötni lehetőleg ( ez nem elsődleges, de azért jó lenne) és képes vinni játékokat ,meg az akkumulátor is jó bírja. Árban 40- 50 ezer körül .Nem szeretnék gagyit venni amit 1 hét múlva vihetek vissza szervizbe hanem hosszú távra gondoltam .(interneten nem szeretek vásárolni bolt átvehetőt keresek.)
Edig Windows használtam (Nokia lumia 520 Windows Phone 8.1) tudom a tebleteken számítógépes verzió van ,de ott is van ilyen játék áruház mint telón vagy netröl kell tölteni rá számítógépre készült játékot? A Windowsos tableteken van flas?
Androidra tudom vannak ingyenesen letölthető apk szóval az ezért részemről neki ez egy piros pont mert a Windows phora xap van aminek telepítéséhez fejlesztői felhasználó fiók kell.
Tabletekre is lehet venni USB élosztót? és androidos tabletre ugyan úgy lehet használni egeret és billentyűzetet?
Freetab 8025-re gondoltam az milyen mert ha tabon számítógépes operációs rendszer van akkor szerintem az 1 gb ram kevés nem? Meg Samsung Galaxy Tab 4.7.0?
Én film,videó nézésre kisseb játékokra Facebook e-mailre szánom meg ha van éprá nyák tervező program vagy legalább is kapcsolási rajzot készítő program az előny.
(bocs ha van helyes írási hiba telefonról írtam)
bocs a kérdés 2. szavát elírtam :(
*tabletett
nekem androidos tabom volt illetve lesz is ,lehet hozá kapni billentyüzetet,és egérel is megy .androidra rengeteg játék van ,ingyenes és fizetös is .
wifis tabletek itt tudsz választani közülük,és személyes átvétel is van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!