Sony GTK-X1BT vagy Yamaha YHT-196 Házimozi rendszer? Melyik jobb? Esetleg PC-hez melyiket tudom kötni?
Az a Sony egy rossz vicc. :D
Egyébként két teljesen másra való dolgot linkeltél, először el kellene dönteni, hogy mire van szükséged.
Egyik sem igazán való semmire.
Zenére egy jó sztereó rendszer való, és még mozinál is jobban szól, mint egy gyenge 5.1-es.
Szerinted az képes 5x100 watt leadására?
Azzal le lehetne bontani egy házat, ha valami tényleg 5x100 wattal szólalna meg.
A gond az, hogy 5.1-ben nem jó zenét hallgatni, hacsak nem koncertfelvétel, ami 5.1-es.
Az erősítőnek kell kikeverni, ami összezavarja a hangképet, tompa lesz az egész. Sztereóban is meg tud szólalni, de úgy meg egy Logitech 2.1-es rendszer is fényéveket ver rá.
Olyan erősítő kevés van, ami egyaránt megfelel zenére és filmre is.
Kompromisszumokat kell kötni vagy zsebbe kell nyúlni.
Én otthon házimozi-erősítővel hallgatok zenét, de még egy sztereó rendszer nem férne be. Frontnak Wharfedale Vardus 100-ast raktam, polcsugárzók, de nem annyira kicsit, van dinamikájuk. Ha a zene stílusa megengedi, bekapcsolom hozzá a mélyládát ( Magnat A200) és akkor megérkezik a komolyabb basszus is, de koránt sem úgy szól, mintha egy minőségi sztereórendszer lenne.
Attól függ, mi kerül nálad előtérbe, a zene vagy a film?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!