Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudnék rajta javítani?

Hogyan tudnék rajta javítani?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen hangfalszettem: [link]

Tudom hogy 3 utas, de ha lehet én durvább mélyet szeretnék "bele". Ha ez lehetséges, vagy egyáltalán érdemes, akkor hogyan tudnám kivitelezni? A szett erősítője csak akkora teljesítményű amekkora éppen elég a 2 hangfalnak. Gondolom akkor kellene egy új erősítő is. Viszont azt sem tudom hogy lehet megoldani bekötésileg hogy a 2 hangfal ugye az erősítő L és R oldalára van kötve, a mélynyomóból pedig csak 1 lenne és azt mind a 2 oldalra rá kéne kötni hogy ne csak az egyik vagy másik oldal szóljon a mélyen. Bocsánat ha kicsit értelmetlenül írtam le mit szeretnék, de nem sokat konyítok a hangtechnikához. Előre is köszönöm a választ :)

2017. jan. 15. 00:09
 1/4 anonim ***** válasza:
hogy értve erősebb mélyeket frekvencia teljesítményre ? (Hz) vagy a teljesítményt feljebb húzni ?
2017. jan. 15. 00:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehetseges, de mivel szamit a hangszorohoz meretezett lada merete, ezert tulkeppen a melyet csereled, a ladat ujraepited, a hangvaltot belul atalakitod. ez azert komoly szakma, de ahogy repulot megtanulhatsz vezetni ez is mehet.
2017. jan. 15. 06:58
 3/4 anonim ***** válasza:
A tobb hangszorohoz tobb vegfok kell azzal jarsz a legjobban
2017. jan. 15. 06:59
 4/4 anonim ***** válasza:

A meglevő szettet ne bántsd, nincs értelme. Vegyél még egy erősítőt és hozzá mélyládát.

Ehhez a 2x40W-os szettez szerintem egy 50-60W-os végfok elég, meg egy olyan láda ami 80-100W-os. Így az egyensúly a mélyek felé fog billenni.

2017. jan. 15. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!