Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Akai LET 40HR3280 full hd led...

Akai LET 40HR3280 full hd led tv vélemények?

Figyelt kérdés
Tescoban lesz leakciózva 60 ezerre.igazából az érdekelne,hogy mennyire megbízható az Akai.Meg hogy biztosan tudja a fullhd-t,gyanúsan olcsó.
2017. jan. 10. 18:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Akai, ez mindent elmond.
2017. jan. 10. 19:07
 2/13 anonim ***** válasza:
62%

az akai régen nagyon nagyon jó márka volt..

20 éve csődbe ment az anyavállalat, így akai márka sincs többet..

Néha akai-t ráírnak termékekre mert mégis ismerősen cseng, de az nem akai csak akai feliratos berendezés.

2017. jan. 10. 19:09
 3/13 anonim válasza:
Én tegnap reggel vásároltam meg a tescoban. Abszolút megvagyok vele elégedve a képe is szép. Ha nem akarsz a nagy márkákért 150ezreket fizetni akkor ez jó választás.
2017. jan. 12. 15:37
 4/13 A kérdező kommentje:
És bírja a fullhd-t?Olvastam valahol a neten,hogy nem tud csak 720p-s felbontást ezért olcsó.
2017. jan. 12. 15:44
 5/13 A kérdező kommentje:
De lehet hogy kamu volt a hír,akkor viszont megéri megvenni!
2017. jan. 12. 16:04
 6/13 anonim válasza:
Scart csatlakozó van rajta?
2017. jan. 13. 18:29
 7/13 Fulár ***** válasza:
Már révebben is volt akciós áron ugyanez a típus csak akkor még 70 ezerért.A szüleim több hónapja használják teljes megelégedéssel!Jól néz ki.Masszív.Ténylegesen full Hd.Nagyon szép a kép és jók a hangszórói hangminősége.Egy darab Scart,2 darab Hdmi és egy darab Usb csatlakoztatási lehetőség van rajta.32 gigás Usb 3-mas Pendrivet gond nélkül kezel.Én úgy döntöttem,hogy veszek én is egyet magamnak.Jelenleg több mint 10 éves hagyományos tv-m van.
2017. jan. 15. 13:28
 8/13 anonim ***** válasza:

1. Nem csak ennyi csatlakozó van rajta.

2. Benézted. 3 HDMI van hátul. 2 oldalt 1 alul.

3. van rajta régi VGA csatlakozó is a PC-hez.

4. Hangkimenet füleshez.

5. Digitális hang kimenet.

Kép: 1920 x 1080 - 60 Hz. Tehát 1080p

A hangszórót pedig elég nagy bátorság jó minőségnek nevezni. valami mélyhang nélküli izé.

Képe tehát Full HD. Elég erős dinamikus kép. Nagyon is.

Nem sikerült a tesztelés alatt eddig színt állítani rajta, csak kontrasztot és hátteret. TV-ként nem próbáltam, lehet, hogy ott lehet csak állítani. Ezt jó eséllyel később leírom.

Az AKAI valóban egy jó márka volt, vetélkedőket nyomtak az AIWA-val.

Régi időkben ezt a Japán technológiát Indiában gyártották. Mára azonban a gyártás átkerült Kínába, a munkabér alacsonyan tartja a költségeket.

Ennek ellenére hatalmas ostobaság lenne azt állítani, hogy csak úgy gyártogatnak ilyet. Az AKAI névvel, az AKAI gyártat.

Összegezve: Tudomásul kell venni, hogy ezt a TV-t Kínában rakták össze. 1 év garancia jár hozzá. Az anyaghasználat, elfogadható, de a márkás készülékekhez képest igénytelen, mint a legtöbb olcsóság. Működni működik, és bár meglepően lent van az ára, a Gogen, sky, Navon, Vortex, Hisense, Hyundai és hasonló sz@rok szintjén, mégis FULL HD-t adnak érte, és 32"-os méretben. Azaz, brutál olcsó. Ár érték arányban verhetetlen, főleg, hogy ma 52990.- ért nem hagytam a polcon.

2017. aug. 17. 21:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Van amit kínában és van amit a törököknél gyártanak. Na most ez olyan dolog, hogy ha kibontod a dobozt megtudod (vagy nem). :D

[link]

Szóval úgy képzeljétek el, hogy egy helyen készül az LG, Finlux meg még sok más ismert és kevésbé ismert márka. Viszont nem minden tipus.

Azt tudni kell még, hogy előfordul az is, hogy egy nem nagy nevű márka megveszi egy másik pl a Samsung licencét és azt rakják bele a törökök vagy a kínaiak a készülékbe. Viszont ezt te nem tudod, csak a gyártó meg talán a szerelő, ha ugye belenéz. Szóval lehet valaki lenézi az olcsó tv-t, isteníti a nagy márkát, közben te meg ugyan azt vetted meg a feléért. Viszont természetes, hogy nem a aktuális új modell licencét adják el, hanem a régebbi modellét. Mivel régen is voltak ilyen üzletek a gyártók között, nem lepődnék meg ha nem kartellezne a banda. Hülyítik a népet a sok márkával... én már találkoztam oylan Samsung képcsöves tv-vel 90ben, aminek Philips belseje volt. Szóval el lehet itt gondolkodni.

Viszont a kérdésedre visszatérve, ennyiért ez az Akai a hülyének is megéri. :D Végül megvettétek? Tapasztalat?

2017. nov. 16. 01:47
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem vettük meg végezetül.Inkább vettem a pc-hez egy 29"-os monitort:))
2017. nov. 16. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!