Milyen laptopot vegyek ennyiért?
Figyelt kérdés
Szóval van rá nagyjából 220.000ftom és tényleg ez a plafon amennyit tudok rá költeni.Olyan gép kéne ami jó programozáshoz,videót vágni is és játszani is tudjak vele.Nem magas grafikán hanem közepes beállítások mellett mondjuk egy GTA V-el.2017. jan. 10. 13:22
1/9 szántóvető válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem egy i3 már kevés 2017ben
2017. jan. 10. 15:48
3/9 szántóvető válasza:
hát igen.akkor viszont ezt találtam:valós 4 mag+950m:
vagy van még az asus x550-es sorozat ugyanilyen kiépítésben,hasonló áron.
4/9 A kérdező kommentje:
Esetleg még egy picit várok vele és akkor majd egy nagyobb összegért mondjuk 300.000ftért már lehet kapni egy jó gépet?
2017. jan. 10. 19:04
5/9 A kérdező kommentje:
Én pl. Egy Lenovo y50-70et néztem.Abból példáúl a fullhd-s vagy 4k-s gép éri meg?
2017. jan. 10. 19:05
6/9 szántóvető válasza:
a 4k-s nagyon drága.játéknál egyébként sem tudnád kihasználni.viszont jó ötlet várni és pénzt gyűjteni,én egy ilyenből választanék a helyedben(most még áfával drága,de lesz ez olcsóbb is.) [link]
7/9 anonim válasza:
#5 Y700 FHD Kijelző, I5-6300HQ És GTX960M
Én ezt ajánlom
8/9 anonim válasza:
Ha ott elmondod hogy mire kell neked, segítenek neked.
9/9 A kérdező kommentje:
Internetes rendelésre gondoltam...nagyon nincs szabad időm ilyensmire abban az idő ciklusban meddig nyitva tartanak az üzletek.Még gondolkodtam egy Lenovo Y700-ben +12gb ram és ssd-vel
2017. jan. 11. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!