Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Új akksival gyengebb az erősítő?

Új akksival gyengebb az erősítő?

Figyelt kérdés

Sziasztok, olyan probémám akadt hogy a nagy hidegekben megadta magát az akkumlátorom ezért vettem egy másikat beletettem bekötöttem mindent ahogy kell viszont az autómba a mélylàdàm hallhatóan nem szól olyan jól, "nem dübörög annyira" :D szerintetek ennek mi lehet az oka? eddig 50%ra volt tekerve az erősìtő most 100% on se adja le ugyanazt. A kocsiba eddig 44ah akksi volt most 56osat vettem bele nemtudom ez jelent-e valamit erősítő szempontjából. Vagy esetleg a fejegység nem ad le akkora teljesítményt mert mintha a hangerőt feljebb kéne tekerni hogy a magas is ugyanolyan hangos legyen mint eddig de ezt már lehet csak beképzelem :D mindenesetre a mélyen erőteljesen érezni.

Segítsegeket előre is köszönöm mert seholse találtam ehhez hasonló kérdést.

2017. jan. 8. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Ah nem befolyasolhatja. Maximum az aramerosseg és a feszültség. Próbáld meg egy felnapra fel rakni toltore.
2017. jan. 8. 21:07
 2/10 A kérdező kommentje:
szóval lehet hogy a kissebb akksinak nagyobb volt az áramerőssége/feszültsége mint a mostaninak? ma ebből az okból mentem 200+200km-t hatha a töltöttséggel van a baj aztán akkor már egybe kötöttem egy rokonlátogatással :D de sajnos ugyanaz
2017. jan. 8. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:
elallitodott a fejegyseg, allitsd vissza
2017. jan. 8. 22:49
 4/10 A kérdező kommentje:
megtörtént :/
2017. jan. 8. 23:06
 5/10 anonim ***** válasza:
pedig az akksi nem befolyasolja.
2017. jan. 8. 23:10
 6/10 A kérdező kommentje:
en kezdek egyre jobban a fejegysegre gyanakodni bar azt se ertem hogy azt higy befolyasolja az akksi.
2017. jan. 9. 09:55
 7/10 anonim ***** válasza:

ott lesz valami beállítás, higyj nekem, egyszerűen mikor akksit cseréltél elfelejtett mindent.

Direkt ezért is írtam hogy a fejegység lesz.

Ne mtudom hogy van a sub bekötve, lehet sub level allitas, lehet hogy hatso hangszoron van és faderrel kell, lehet hogy rca output level nel 4 voltra kell rakni akkor lesz jo.

Ilyesmik lehetnek. az akksi nem lehet. ha merül szol szol majd kicsit recseg de inkabb lekapcsol.. szóval tényleg ki van zárva..

2017. jan. 9. 09:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Aksit úgy kell cserélni hogy a csipeszekre raksz egy 9V-os elemet. Vagy egy pici 12V-os motoraksit csíptetsz rá. Hogy ne felejtsen el semmit az a szerencsétlen autó! :D
2017. jan. 11. 01:13
 9/10 anonim ***** válasza:

jajj ne vicceljünk, olyan sokmindent nem felejt el, ellenben ha áram alatt van a rendszer és akár csak a villásjukcs hozzáér a karosszériához meg a pozitiv részhez tud villogásokat okozni..

cserélje csak ki, állítson mindent vissza, nekem akksi csere után a dsp -től kezdve mindent vissza kell állítani és percek kérdése ennyit bárki megtehet.

2017. jan. 11. 06:49
 10/10 dirtboy ***** válasza:

indító áram lenne hatással arra a panaszra amit írsz de mivel nagyobb kapacitású aksit tettél be így valószínű az indító áram is minimum akkora ha nem nagyobb mint az előző aksinál volt.

az indító áram EN jelzéssel látható az aksin.

ha van ismerősödnek kondenzátor 1Farad akkor annak be iktatásával le tesztelheted hogy valóban az aksi e a gond.

2017. jan. 11. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!