RC repülőt, vagy drónt érdemes venni?
Nem fontos, hogy kamerát lehessen rá rögzíteni. A méret sem nagyon érdekel.
Drónt ugye 10 ezer körül is lehet kapni, rc pedig 30 ezer körül. Drónra egyébként milyen szabályok vonatkoznak? Ugyanaz, mint az rc modellekre?
a drón sokkal stabilab s képes megállni egyhelyben
a repülő mindenkép megy
igy drónnal - elvileg - buszmegállóban is reptethetsz, repülővel csak nagy szabad területeken.
hangsulyozom, elöbbi elvileg, mert a most kitőrt drónhisztéria miatt uj törvényt irogatnak s lehet a rendőr már most birságol ha buszmegállóban reptetsz
Drone = pilóta nélküli (távirányítású) eszköz. Ide tartozik a repülő és a quadcopter is, szóval a vonatkozó szabályok is azonosak. 2017-től új szabályok vannak érvényben, szokás szerint elbaltázták az egészet, így érdemes többször is megnézni, mert lehet. hogy te azt gondolod, hogy szabályosan használod, a rendőr pedig már nem...
Attól függ, hol szeretnéd reptetni. Ahogy írták, egy quadcopter kis helyen is fel/leszáll. Az irányítása is egyszerűbb, mivel a automatikusan kiegyensúlyozza magát.
A repülőt nehezebb irányítani, és több hely kell neki. Abba is van már olyan repülésvezérlő, hogy irányt és egyensúlyt is tartja, és akkor neked arra nem kell figyelni, viszont az drága. De szerintem jobb szórakozás a repülő, persze ez csak személyes vélemény, de én a quadokat inkább a stabilitásuk miatt szeretem, jól lehet kamerázni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!