Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Meddig bírja egy intel process...

Meddig bírja egy intel processzor?

Figyelt kérdés

Tervezek venni egy új gépet.

Igazából az alkatrészek nagy része megvan már csak processzort alaplapot és memóriát veszek.Memóriát ,alaplapot újonnan viszont a processzort egyik ismerősömtől veszem,nagyon megbízható,vigyázott rá.

I3 4170 a processzor,és érdeklődnék ,hogy kb meddig bírhatja ,úgy értem évekig? Tuningolni nem nagyon lehet, viszont sok helyen olvastam ,hogy processzorok mennek tönkre a legritkábban,sőt akár 10-20 éveket is kibírhatnak,ez a processzor pedig max 2 éves,de lehet még annyi se.

2017. jan. 6. 15:48
 1/3 anonim válasza:
Ha nem húzzák, rendben van a hűtés, nem teszi tönre más alkatrész (pl. alaplap, táp), villámlás, stb., akkor sosem tudod meg meddig bírta volna, ha nem selejtezted volna le végül. Több, mint 20 éve használok PC-ket, még nem láttam processzort elfüstölni, legtovább olyan 12 évig követtem egy egykori procim életútját.
2017. jan. 6. 16:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Ugyan addig, ameddig egy AMD. Hűtés legyen rendben (kétévente újrapasztázva), táp csere, ha furcsa fagyások, kékhalálok érkeznek. Hűtőborda portalanítása rendszeresen. Ja igen a legfontosabb, hogy No Tuning.

Akkor örökéletű mindkettő.

2017. jan. 6. 17:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát az intel core i3 4150-60-70-t ha jól tudom nem is lehet tuningolni :)!
2017. jan. 6. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!