Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Akkor most a videókártya,...

Akkor most a videókártya, vagy a processzor a baj? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Ha bármilyen feltelepített játékot elindítok, a gépem valamiért nagyon hangos lesz. Észrevettem, hogy ha lejjebb veszem a grafikát és a felbontást, akkor is hangos, de csendesebb mint volt. Megnéztem az interneten és kb. 30.000 ezer Ft-ért kapható a videókártyám. Tehát sztem az a baj. De sokan mondták, hogy a processzorral van a baj, hogy vagy nem elég jó, vagy pedig a gyári procihűtő hangos. Szóval, most nem nagyon tudom eldönteni, hogy mit vegyek; Videókártyát, processzort, processzorhűtőt.

videókártya: AMD Radeon 6970 HD

Processzor: Intel Core i3-6100T

A válaszokat előre is köszönöm

2016. dec. 29. 10:10
 1/5 Ironman235 válasza:
Mindenkèppen hűtèssel van baj.vagy a videokártya vagy a processzor hűtéssel.de a tapasztalat azt mutatja hogy a processzornál lesz a bibi.mikor elinditod a játékot a processzor elkezd dolgozni felmelegszik és feljebb megy a ventilátor fordulatszám is hogy visszahűtse üzemi hőmérsékletre.a jó hír:nem kell cserélnek egyiket sem. Újra kell pasztazni a procihűtőt ha akkor sem jó kell venni egy nagyobb hűtőt rá :)
2016. dec. 29. 10:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Első kőrbe csinálj hardver ellenőrzést, a vezérlőpult/eszközöknél, hibák keresése.

Második körbe nézd meg a rendszer információknál a problémás eszközöknél ír e valamit.

Én csak ezek után tudnék megoldást találni.

2016. dec. 29. 10:41
 3/5 A kérdező kommentje:
le tudnád írni, hogy ezekre, hogy találok rá?
2016. dec. 29. 11:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Vezérlőpult/hibaelhárítás/hardver és hang/eszköz konfigurálása.

Start menü/ kellékek/rendszer eszközök/rendszerinformáció/problémás eszközök

2016. dec. 29. 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Portalanítsd ki, szerintem már úgy is halkabb lesz.
2016. dec. 29. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!