Beletört a jack dugó a laptopomba. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már megpiszkáltam tűvel, egy része kijött és akkor a laptop lecsatlakozott a fejhallgatóról, vagyis nem érzékelte már akkor. viszont van még benne egy kis rész, tűvel próbálom kiszedni fél órája de nem sok sikerrel.
Szervizbe nem akarom vinni, valami ötlet?
2017. jan. 3. 18:36
1/6 anonim válasza:
Pillanat/melegragasztoval ragaszd hozza egy csavarhuzohoz es mikor eggye valt, ki tudod huzni
2/6 A kérdező kommentje:
Esetleg más megoldás? nem nagyon akarom h ragasztós legyen.. meg lehet baja lesz
2017. jan. 3. 18:48
3/6 anonim válasza:
Márpedig ez sajnos szervízes történet mert belülről kell megtolni, nekem egy tablet szállt így el. Szívás.
4/6 Ypszilon1980 válasza:
Szervíz, vagy ha értesz hozzá te szeded szét. Tűvel piszkálni eléggé felelőtlenség szerintem, boltban lehet kapni műanyag fogpiszkálót, azzal inkább nyúlkálnék bele.
5/6 A kérdező kommentje:
És ha már szervizes akkor kb. egy ilyen mennyibe kerülne?
2017. jan. 4. 14:08
6/6 Ypszilon1980 válasza:
Hát ezt nem tudom, mindenhol más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!