Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Beletört a jack dugó a laptopo...

Beletört a jack dugó a laptopomba. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Már megpiszkáltam tűvel, egy része kijött és akkor a laptop lecsatlakozott a fejhallgatóról, vagyis nem érzékelte már akkor. viszont van még benne egy kis rész, tűvel próbálom kiszedni fél órája de nem sok sikerrel.

Szervizbe nem akarom vinni, valami ötlet?

2017. jan. 3. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Pillanat/melegragasztoval ragaszd hozza egy csavarhuzohoz es mikor eggye valt, ki tudod huzni
2017. jan. 3. 18:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Esetleg más megoldás? nem nagyon akarom h ragasztós legyen.. meg lehet baja lesz
2017. jan. 3. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Márpedig ez sajnos szervízes történet mert belülről kell megtolni, nekem egy tablet szállt így el. Szívás.
2017. jan. 3. 18:51
 4/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Szervíz, vagy ha értesz hozzá te szeded szét. Tűvel piszkálni eléggé felelőtlenség szerintem, boltban lehet kapni műanyag fogpiszkálót, azzal inkább nyúlkálnék bele.
2017. jan. 3. 21:25
 5/6 A kérdező kommentje:
És ha már szervizes akkor kb. egy ilyen mennyibe kerülne?
2017. jan. 4. 14:08
 6/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hát ezt nem tudom, mindenhol más.
2017. jan. 4. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!