Hogy lehet megoldani azt, hogy a fejhallgató dugóját ne kelljen mindig ki-be dugdosni?
Van egy hifim, meg egy 5 méteres madzaggal rendelkező fejhallgatóm. A hifi-hez nehéz hozzáférni, külön procedúra bedugni meg kihúzni a fejhallgatót. Viszont ha filmet akarok nézni, akkor be kéne dugnom, viszont utána meg ki kéne húznom, mert szeretek lágy, csendes zenére aludni (a filmet viszont nem nézhetem hangosan, nem akarok dübörögni éjjel, ezért van a fejhallgató).
Ez hogyan lehetne megoldani? Valami kapcsolóval nem lehet becsapni a hifi-t, hogy ne érzékelje a bedugott jacket?
Én nem bonyolítanám agyon a dolgot. Egy jack dugó hosszabbítóval kivezetném a kimeneti portot egy könnyen hozzáférhető helyre és abba dugdosnám a fülest.
Ha esetleg nagyon lerontaná a minőséget, akkor is csak pár száz forintot buktál a kísérleten. :)
Az erősítő, hifi mechanikusan érzékeli a bedugott jacket. Amint bedugod, leveszi a hangszórókról a hangot.
A jobbaknál ettől függetlenül lehet választani hangkimenetet, akár füles és hangszóró is szólhat együtt.
Amelyiknél ilyen funkció nincs, ott bizony dugdoshatsz, ha tetszik, ha nem.
"Az erősítő, hifi mechanikusan érzékeli a bedugott jacket."
Ettől féltem én is :( Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!