Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van itt rajtam kívül is nagy...

Van itt rajtam kívül is nagy Hifi rajongó?

Figyelt kérdés
kinek milyen hifije van és mi volt a legbeváltabb márkák hangzásra számotokra ? van közületek olyan akinek B&W van ? esetleg csöves Mcintosh ? Inkább analog vagy digitális ? aki úgy érezi mutasson a rendszeréről fotót ! :)

#hang #hangfal #hangzás erősítő
2017. jan. 3. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Revox B285 receiver, vagy 30 éves, 15 éve nyúzom. Valami Yamaha, anno csúcs CD-játszóval, System audio dobozokkal.

Nekem megfelel, de tudom, hogy mindennél van jobb és drágább is.

2017. jan. 3. 21:34
 2/6 A kérdező kommentje:
jó rendszered lehet a torzítása csak 0.03% :)
2017. jan. 3. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy Kraus KPA 100 végerősítőm van( 4x70W-ot ad le, és 500W a felvétel. elég erőteljes a hangzása), egy Wangine WVQ-600 PRO előerősítő 2x10 sávos equalizer-el, és 2db Canton Karat 40 hangfal. Nem tudom mennyire jók, de (nem sony, meg thomson és társai)ezek is régiek, meg ritkák. Ha tehetném, vennék jobbat, de erre futotta :) kb 10 év alatt szedtem össze, és az átlag életkoruk kb 20-30 év :)
2017. jan. 4. 11:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, itt egy link az erősítőről [link]
2017. jan. 4. 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Az frankó :) A Revi nekem 2x75W leadott teljesítményhez felvesz 550VA-t... Melegszik, melegszik, de elfér a szobában az a kis meleg.

Még nálam új korában egyszer megkínoztam, megnéztem mennyi az átvitele. Papíron 20-20k között +-0,3 dB-n belül van, ezt tudja is, gyakorlatban +-1dB-n belül volt 13-50k között. Teljes kivezérlésnél (táptól tápig) négyszögjellel hajtva nagyon nézni kellett a szkópot, hogy látszórjanak a fel-lefutó élek. (Ilyen jelre az ember már nek köt rá hangdobozt, forrasztópákákkal volt terhelve a két oldal)

2017. jan. 4. 11:33
 6/6 A kérdező kommentje:
jó hifitek van nektek is ! :) Nekem Technics su 7700 k erősítő aranyozott kábelekkel kötve egy Technics sh 8020-as hangszínszabályzóhoz , hangfalaim örököltem fatertól egy pár Videoton 2050-est amit át alakítottam M.N.C hangszórókkal [link]
2017. jan. 4. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!