Innen rendeltem egy drónt. Meg fog jönni a drón? mert nem kaptam e-mailt róla.
2016. dec. 28. 00:29
1/13 A kérdező kommentje:
És kiírta a weboldal, hogy "kérdésed rendben felvettük".
2016. dec. 28. 00:34
2/13 anonim válasza:
Mennyi ideje nem kaptál? Van hogy nem jön meg azonnal.
3/13 A kérdező kommentje:
Akkor ez normális? Tegnapelőtt adtam le a rendelést.
Remélem hogy megkapom.
2016. dec. 28. 01:41
4/13 A kérdező kommentje:
Vagy lehet hogy a két ünnep közt nem küldenek emailt?
2016. dec. 28. 01:55
5/13 anonim válasza:
eh megvetted egy márkás drón elavult régebbi típusának a másolatát többért mint az eredeti fejlettebb kapható. csak gratulálni tudok.
6/13 A kérdező kommentje:
honnan tudod hogy másolat?
2016. dec. 28. 16:30
7/13 A kérdező kommentje:
Amúgy megérkezett. Elég gyorsan.
És NEM MÁSOLAT. Eredeti Syma X5C.
2016. dec. 28. 16:34
8/13 anonim válasza:
ez jó akkor csak a régi verzió. de legalább eredeti. a syma x5c-1 gyorsabb stabilabb s ugyanennyi az ára vagy olcsobb.
9/13 anonim válasza:
de azt nem értem, hogy a weblapon miért nincs kint hogy syma...?
hisz ez csak előny.
forditva szokták csinálni, syma x5c-t irnak s aztán x5c-t küldenek ami nem syma s a minősége is rosszabb. vagy k-300-at ami nem is teljesen alkatrézkompatibilis
10/13 A kérdező kommentje:
Akkor az véletlen hogy a syma x5c drónhoz való háromágú propeller és egy pót propellervédő jó a drónra?
2016. dec. 28. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!