Xbox játekok telepítése miért szükséges?
Még kezdő vagyok, egy Xbox 360-om van. Ha Veszek egy játékot, akkor legelőször telepíteni kell? Mert ha berakom az xboxba a játékot akkor már rögtön lehet vele játszani nem? Akkor miért szükséges a telepítése? Mi lesz akkor, ha egy játékot se telepítek, és úgy játszom velük?
Köszönöm előre is a segítőszándékú kommenteket!:)
A játékok döntő többségét nem kell telepíteni (amelyiket igen az úgyis szól). Berakod a lemezt és már játszhatsz is. Viszont ha van helyed, a telepítésnek csak előnye van:
- nem pörgeti a lemezt (az újabb játékok 1 percig pörgetik és csak aztán állnak le), a dvd meghajtó nagyon hangos engem mindig is rettentően zavart
- nem koptatja a dvd olvasófejet
- kicsit gyorsabban töltenek a játékok
- nem fagy ki valami olvasási hiba miatt
- kevésbé melegszik a gép
- ha véletlenül megmozdul a gép nem karcolja szét a lemezt
Ahogy mondták előttem pár játékot kötelező telepíteni. Általában azoknál van egy install és a play lemez. Az installt el kell indítani és a játék magát telepíti, a playt meg ha akarod a szokásos módon (game options > install a gép menüjéből).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!