Nem kompatibilis az ön eszközével (Play áruház)?
"értelmetlenül állok-e probléma elé és nem is engedi letölteni előre is köszönö"
Mit köszönsz?
Vegyünk neked másik telefont, vagy írjunk egy játék alkalmazást ami megy rajta?
Itt le tudod tölteni: [link]
Igazából ez arra jó, hogyha nem felel meg az Android követelményeknek a telefonod, akkor le tudod tölteni innen. Persze ha harveresen gyenge a telód akkor felesleges próbálkozás.
Most keveredtem ide, hátha megkapjátok egy év után is a "helyes választ". Amikor egy APP elkészül, akkor a készítője megjelöl hozzá sokféle paramétert, ami alapján a Google Play el tudja dönteni, hogy "Kompatibilis", "Nem kompatibilis", vagy "Lehetséges, hogy nem optimalizált".
Amennyiben a felhasználónak ennek ellenére hardveresen megfelelő a készüléke, ő maga is eldöntheti, telepíti-e az adott programot, vagy sem?
Erre nagyon hasznos a fentebb említett APP letöltő oldal is, de általában az appokat biztos ami biztos alapon maguk a fejlesztők is fel szokták tenni letölthető változatban.
Ebben az esetben valóban hozzáértőnek kell lennünk, tudnunk kell eldönteni, mire készült el az APP és mit tud a készülékünk.
A letöltött appok csak akkor telepíthetőek, ha a "Beállítások/Biztonság/Ismeretlen források" opciót engedélyezzük. Az app telepítése után ezt ajánlott vissza is kapcsolni, nehogy baj legyen véletlenségből.
Most keveredtem ide, hátha megkapjátok egy év után is a "helyes választ".
Nincs két hetes a kérdés:D Sebaj, nekem is hosszú volt a szilveszter:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!