Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az OFI atlasz letöltésekor...

Az OFI atlasz letöltésekor Google Playen azt irja nem kompatibilis az eszközzel, ez mit jelent?

Figyelt kérdés

2015. okt. 7. 15:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Azt, hogy tré a mobilod az apphoz.
2015. okt. 7. 15:55
 2/14 anonim ***** válasza:

Legalább ne mondanátok baromságokat

Az én telóm se kompatibilis a gta san andreassal mégis vigan megy rajta.

Kérdező próbáld meg torrent oldalról letölteni vagy egy az aptoidéről

2015. okt. 9. 06:23
 3/14 anonim ***** válasza:

Hiába probálja,ami nem kompatibilis az nem kompatibilis. Saját telón tapasztaltam, ha ezt írja ki akkor nem fog működni, csak ha találsz egy régebbi verziót, viszont a régebbi verziót mindenhonnan leszedik mert az újjat hagyák fönnt.

Zoligyerek te meg fogjad be!!!!!!!!

2015. okt. 9. 07:13
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát akkor elég tré telefonon tapasztalhattad ha a teló hardver szempontjából elbirja akkor müködni fog ha máshonnan tölti le
2015. okt. 9. 21:08
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen, csak egy baj van hiába birja a processor ha nem tudja máshonnan letölteni, mint ahogy én sem pedig a proci bírná a játékom.
2015. okt. 9. 23:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Zsolti: honnan probáltad meg letölteni? És milyen játékot?
2015. okt. 10. 06:49
 7/14 anonim ***** válasza:
A play áruháznál kezdödött. Letöltöttem, megtetszett. Csak félre nyomtam, és véletlen kitöröltem. Ezútán vissza mentem a play áruházba hogy megint letöltsem, ezútán már frissitve volt amit nem birt a mobilom. Próbáltam régebbi verziókat keresni, de a honlapon link volt a play áruházhoz amiben az a verzió van a mi már nem kompatibilis a mobilommal. Ezútán kerestem más áruházakban is, de azt a verziót nem találtam, ha mégis az a verziószám volt odaírva akkor az kamú volt, mert vagy sötét képernyő volt, vagy a felíratig ment, vagy kiírta hogy telepítsem újra a play áruházból. Azóta se találok sehol régebbi verziót.
2015. okt. 10. 08:00
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát szivás de amugy milyen telóld van. És mileyen játék
2015. okt. 10. 18:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Alcatel pop d1, tudom hogy nem az a prémium kategoria, de ezen is sok játék fut, a baj csak az hogy amikor frissítenek akkor mindig eggyel kevesebb marad kompatibilis. Amúgy játék: hát az a baj hogy nem egy hanem többel is így jártam, csak hogy párat emlitsek: need for sped: no limits, walkind dead, angry birds2
2015. okt. 10. 18:29
 10/14 anonim ***** válasza:

Ezek a játékok sok telónál nem kompatibilis

Az android verziótól is függ

2015. okt. 10. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!