Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Igy mukodhetne az 5.1 es hangzas?

Lackoo28 kérdése:

Igy mukodhetne az 5.1 es hangzas?

Figyelt kérdés

3 par rca kabelt bedugnam 1-1 jack atalakitoba,majd a 3 jacket ebbe az elosztoba..ez igy hukyeseg?:)

[link]

2016. dec. 25. 01:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyébként mi értelme ilyen rendszert építeni (már azon túl, hogy a haveroknak el lehet mondani, hogy van összesen 6 hangszóród?).

Már 40 ezer alatt lehet kapni egy nagyon belépő, 5.1-es erősítőt ( [link] ), használtan meg még olcsóbban.

ezek persze nem audiofil rendszerek, de a te megoldásodnál sokkal jobbak lesznek.

2016. dec. 25. 11:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Most mar eetem es logikus.. Most ugye eloszto nelkul ketto hanszorot tudok hasznalni..viszint kiporbaltam h ha monot hasznalom mas a hangja mint a frontnak. Ezert gkndoltam h ha 3 kabelt osszekotom akkoe vegulis egxmastol fuggetlenul fofnak szolni a hangszorok. Remelem erthetoen fogalmaztam meg:)
2016. dec. 25. 13:48
 13/14 anonim ***** válasza:

"Ezert gkndoltam h ha 3 kabelt osszekotom akkoe vegulis egxmastol fuggetlenul fofnak szolni a hangszorok. Remelem erthetoen fogalmaztam meg:)"

Nem sikerült érthetően fogalmazni ...

Nem fognak egymástól függetlenül szólni.

2016. dec. 25. 14:37
 14/14 A kérdező kommentje:
De ha most az egyik frontot es egy centralt hasznalok..erezeto h maskepp szol
2016. dec. 25. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!