Milyen BT hangszórót érdemes venni 20-30 ezerből?
Jelenleg 2 db JBL GO-val rendelkezem amit sikerült összekötnöm.
Hiányolom a mélyet mert lássuk be elég gyengén adja.. mondjuk a 10ezres kategóriába alázza a többit.
Na szóval eddig a JBL Flip3-ba gondolkodom de mások véleménye is érdekelne hogy van e árba nála jobb vagy ha valaki használja ezt a készüléket milyen tapasztalatai vannak vele
Használnám:
-Lakáson belül(ritkábban)
-utcán leginkább
Minden választ köszönök!
17/F
"Használnám:
...
-utcán leginkább "
Utcára fejhallgató való kisfiam. Senkit nem érdekel, mit bömböltetsz magadnak.
Azért azt tisztázzuk, hogy valódi sub-basszust egyik sem tud a fizikai méreteiből adódóan, inkább csak erős kiemelésük van ilyen 100-200Hz környékén.
De értem mire gondolsz, csak kötekedni akartam. Nekem nem tűnik rossznak a Flip3.
A Charge2+ jobban szól, de drágább is. Ebay/Amazon/Ali-n viszont 80-90$-ért már tudsz venni ilyet is (persze a garancia rosszabb lesz).
A Mojo Buzz-t ismerem személyesen. Az árkategóriájában (~15k) nem rossz, bár nyilván 2x annyi pénzből jobbat is lehet venni.
Flip 3 abszolút jó.
Charge 2 / 2+ -ben viszont több a basszus.
a Charge 2 nekem már túlságosan drága ilyen 30ezer a legfelső határ
köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!