Milyen hordozható bluetooth hangszórót érdemes venni?
Figyelt kérdés
Apukámnak szánom karácsonyi ajandeknak.
Rengeteget vezet es kellene neki hogy tudjon telefonalni vezetes kozben. És természetesen zene lejatszasra. Max ára:8000 ft.
Ebben a kategoriaban melyek azok amelyeket erdemes lenne venni? Fontos h sokaig jo legyen es ne romoljon en 1 honap hasznalat utan;szep es hangos hangzasa legyen.
2016. nov. 2. 11:20
1/4 anonim válasza:
Az a gond, hogy maximum árként olyan kategóriát lőttél be, ami a leges-legalja a kínálatnak. Az ilyet szerintem nem érdemes megvenni, ha azt szeretnéd, hogy használni is jó legyen. 2x 3W teljesítményű kis cuccok, vezetéshez szerintem nem elég, főleg kihangosítóként. Azon kívül hova teszi a fater az autóban? Mi adja a Bluetooth jelet? Mobiltelefonról nyomná? Akkor meg a telefon merül le hamar. Sokkal több értelme lenne autós használatra egy Bluetooth-os autóhifi fejegységet venni, csak hát azokból is többszörösébe kerülnek a legolcsóbbak, mint amit erre szánsz. Vegyétek meg inkább közösen, összedobva a pénzt, mint hogy vegyél 8000-ért valamit, ami aztán csak porosodni fog valahol, mert használhatatlan.
2/4 anonim válasza:
Az autórádió működik neki? Ha igen, akkor ilyet javaslok: Xiaomi Roidmi 2S
Ezzel útközben tudja tölteni a telefont, átjátszhatja a zenét a meglévő autórádióra (FM transmitter) és a beépített mikrofonnal kihangosítókánt is működik.
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben:)koszonom szepen a valaszokat :)
2016. nov. 3. 12:24
4/4 anonim válasza:
Én személy szerint a JBL GO-t ajánlom neked, mivel az ára 8-9 ezer ft, és a minősége is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!