Ma kaptam egy gamer pc-t. Egy gta v vírusos verziót töltöttem le, mivel még nem vagyok tapasztalt a nagy játékok kalózkodásában. Veletek is volt ilyen? Bővevbeb lent
Szóval letöltöttem,aztán egyszercsak 6 (!!!) kínai es ruszki program parancsikonja jelent meg a z asztalon.
Erre kimapcsoltam a gepet,es megpróbáltam újratelepíteni,viszont a pc nem válaszolt se billentyű,sem egér parancsra.Nagyon felek,hogy valami komolyabb baj történt.ez a gond előfordult veletek is,vagy csak én vagyok ekkora pancser?van erre házi megoldás,vagy szervíz?
Kérlek titeket,hogy kultúrált válaszokat adjatok 13/f
Rengeteg vírusos verzió kering a neten és sokszor magukkal hozzák ezt a "kínai termékcsaládot". Aránylag nagy szívás megszabadulni tőlük, egyszerűbb talán újratelepíteni, ha amúgy is új. A gépben nem szoktak fizikai kárt tenni, szóval ezen ne parázz.
Szerintem telepítőről bootolva elindul majd a telepítés, a meghajtókat mindenképp formázd le és legközelebb valami biztosabb helyről töltsd le (pl: ncore) és telepíts előtte egy vírusírtót.
#1 Vortrex,nagyon szépen köszönöm a válaszod,viszont a gép nem reagál a telepítés menüben billentyű-/egérparancsra.
(Annál a résznél,ahol a nyelvet kell kivalasztani win 7-en.)Nagyon megköszönném,ha erre is tudnál megoldást :/
Előfordulhat, hogy lassan találja meg a drivert, negyed órát esetleg úgy lehet hagyni, majd kihúzni és más portokba bedugni (még a nyelvválasztásnál).
Talán usb 3.0 ajzatba van dugva vagy biosban nincs engedélyezve valami usb support (esetleg csinálj egy alapértelmezett beállítást rajta). Ha így se jó, próbálj letölteni másik telepítőt és pendrive-ra kiírva telepíteni. Vagy az is lehet hogy uefi-s telepítő kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!