Hogyan tudok Adsenseről pénzt felvenni?
Sziasztok!
Youtube videóimmal kerestem 20.500Ft-ot(év alatt :D), ezt látom is adsense-n. Hozzáadtam a bankkártyámat, Iban, switch számomat, utaltak is nekem, viszajeleztem hogy megkaptam a 35 Ft-ot. Eddig oké, ez rendeben is van. De hol tudom átutalni magamnak? Egyszerűen nem látok ilyet. Valaki segíthetne benne. Köszönöm!
Csak akkor utalnak ha kigyult egy minimal osszeg. Mar nem is tudom mennyi, asszem 50$ de talan 100$.
Ha 100$ akkor meg kell varjal.
Az adsense havi kifizetési rendszerrel működik. és a mi régiónkban a banki utalasos rendszer elérhető. a cím igazolásra való összeg a 2000Ft (és a próba utaláséra)a kifizetésé 20 000Ft. Minden előző hónap 31.ig megkeresett öszzeget a Adsense a Youtuberól 15.ig ráírja az az adsense egyenlegedre. Ha nincs semmien viszzatartásod akkor ebben a hónapban 21.éken elinditják a kifizetésedet ami 3-7napot vehet igénybe tehát meg ebben a hónapban megkaphatod a pénzedet. Mivel minden hónap 21.ik napján folyósítja a pénzeket a youtube. És te az magad nem tood befolyasolni hogy maskor utaljon neked. Remélem segítetetem és bocs a helyesirasi hibákért. Mellesleg ott az adsense súgó én is rengeteg fontos dolgot onnan tudtam meg.
Ott a kifizetések részen van ami téged érint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!